nlc.hu
Horoszkóp

Így léphetsz tovább a spirituális fejlődés útján

4 jel, hogy a lelkednek azonnal gyógyulásra van szüksége

Ahogy az önismeret és a spirituális fejlődés útjára lépsz, a lelkeden valaha keletkezett sebek elkezdenek begyógyulni. Amikor eljön ez a pillanat, a lelked jelez, mit is kell tenned.

Ez az a folyamat, ahol nem te irányítasz majd. Amikor a lelkednek gyógyulásra lesz szüksége, jelezni fog. Tudni fogod, teljesen sajátos és egyedi módon, hogy mit kell tenned. Hallgass az ösztöneidre, amik tökéletesen vezetnek majd az úton, és ne félj, hogy nem tudod, mi lesz a következő lépés. És hogy mindez mikor következik be? Amikor ezt a négy jelet észleled!

spirituális átélés félmeztelen férfi

Fotó: Unsplash

1. Elképesztő erejű érzelmeket tapasztalsz

Nem véletlen, hogy annyira érzékenyen reagálsz mindenre. Fájóan érzed mások bánatát, és őrjöngve éled át mások örömét. Minden érzés felerősödik, és nagyon hevesen reagálsz, ahogy mások feléd közelednek, téged véleményeznek. Talán várandósság idején hangosodnak fel ennyire az érzelmek, de te is egyfajta világrajövetel előtt állsz: a tökéletesen meggyógyult lelked fog újjászületni. Ne félj a megrázó érzelmektől, gondolj úgy rájuk, mint egy védőhálóra, mint amikor vízbe ugrasz. Valódiak, és meg kell tanulni együtt létezni velük.

2. Egyszeriben mindenki más terheit is hordozod

Az empátia az intuíció egy magas fokú megnyilvánulása. Elsőre félelmetes lehet, mert hiába tartottad magad eddig is együttérző személynek, most ennek sokszorosát éled át. Ez egy próba, hogy elég erős vagy-e mások terhét felvenni, de nem fog örökké tartani. Az is lehet, hogy ezzel a próbával az univerzum felnyitja a szemed, és a gyógyítás, a segítségnyújtás a te utad. Ha nem, akkor megerősödve továbblépsz.

3. Mások gondjai a saját javadat szolgálják

Lehet, hogy az empátia rádöbbent, hogy a gyógyítás a te utad. De most a lelked gyógyítását célzó empátia neked szól! Mások fájdalmai, lelkének mélységei tükörként tárják eléd azt a sötétséget, ami benned lakozik. Ennek pedig a célja az, hogy tudatában leszel a lelked minden részletével, minden rétegével. Amikor tudod, mi okoz fájdalmat, dolgozni tudsz ellene. Most nem menekülhetsz, meg kell küzdened! Ez a gyógyulási folyamat része, amiben jócskán benne vagy.

4. Úgy érzed, megrekedtél

Amikor úgy érzed, nem haladsz tovább a felébredés útján, azt jelenti, valahol egy gát van a lelkedben. Megakadályozza a fejlődésedet, a lélek további gyógyulását. Ez egy energiablokk, ami múltbéli sérelmeidből, félelmedből táplálkozik. Úgy képzeld el, mint egy falat, amit már elkezdtél lebontani. Most meg kell keresned azt a téglát, ami nem enged haladni. Amikor megtaláltad, semmivé válik. Miután megküzdesz egy ilyen akadállyal, a következő már gyerekjáték lesz.

Miért fontos a lélek gyógyulása?

Ahhoz, hogy eljuthass a legbelső önvalódhoz, meg kell találnod az utat, ami oda vezet. Minden, ami az életed vagy előző életeid során a lelked sérülését okozta, most akadályozza ezt a felébredést. Ha most elkezdted a folyamatot, hidd el, ha nehéz is lesz, sikerülni fog.

(via gostica)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top