nlc.hu
Horoszkóp

Születési hónapod szerint ez a kő változtatja meg az életed

Ez lesz a szerencsehozó kristályod

Ha nem találkoztál még az ásványok erejével, most megismerkedhetsz a születésed kövével és hatásaival. A kövek rezgése gyógyír lehet számos testi és lelki bajra.

Az ásványok sajátos rezgése gyógyhatású testi bajokra és lelki problémákra. Segítségükkel bevonzhatod a szerelmet, fellobbanthatod a pislákoló lángot vagy magadhoz irányíthatod a jószerencsét. A születési hónapod köve megerősíti a jó tulajdonságaidat és a pozitív energiákat. A kevésbé szerencsés tulajdonságok levetkőzésében támogat, ahogy a negatív energiák leküzdésében is.

kristályok egy ablakban

Fotó: Unsplash

Július – rubin

Fő ereje: jólétet hoz és szerencsét, segíti a szeretet áramlását.
Legfőbb jellemzője a júliusiaknak, hogy teljesen maguk elé helyezik mások boldogságát. Közben a saját értékeiket alábecsülik, de ebben segít a születési kövük. A rubin tisztánlátást hoz a barátságok és egyéb kapcsolatok terén, így nem csupán az emberi kapcsolatok kerülnek a helyükre, de önmaguk megítélése is, azok tükrében. Fontos nekik a becsület, egy júliusi adott szava többet ér bármilyen kőbe vésett ígéretnél, soha nem fogja megszegni.

Augusztus – peridot

Fő ereje: erőt biztosít, hatalmat ad.
Az augusztusban születettek nagyon empatikusak. A születési kövük abban segít, hogy ne ragadják el őket annyira a másoktól beszippantott érzelmek. Nagyon kedves, szeretetteli emberek, segítőkészek és ontják magukból a pozitív energiát. Minden területen megállják a helyüket, ahol emberekkel kell foglalkozni. A szorult helyzetből mindig jól jönnek ki, mert fantasztikus humoruk soha nem hagyja őket cserben. 

Szeptember – zafír

Fő ereje: a tisztaságot szimbolizálja, bölcsességet hoz.
Magabiztos emberek a szeptemberben születettek. Nem igazán érdekli őket, hogy a középpontban legyenek, szeretnek magukban időzni. Kissé zárkózottak, de kedves és elbűvölő a személyiségük. Nem foglalkoznak túl sokat sem a lelki sem a testi egészségükkel, és bármibe kezdenek, azt képesek elbaltázni. Ezeken tudnak változtatni a zafír segítségével, ami segít megtalálni az életük célját, és fejlődni, hogy képesek legyenek elérni azt.

(via boldsky)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top