nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp 2021. február 8–14. – A szerencse rád mosolyog

Csütörtök nemcsak az újhold miatt lesz nagyszerű a heti horoszkóp szerint, hanem a Jupiter-Vénusz együttállás miatt is. Jupiter a Nagy, Vénusz a Kis szerencse bolygója. Szóval csütörtök szerencsenap lesz. Vajon neked miben és mennyire lesz szerencséd?

Vajon neked mi mindent jelez a heti horoszkóp? Természetesen ezúttal is megtudhatod a legfontosabb részleteket és a várható fejleményeket. Érdemes előre felkészülni a legfontosabb változásokra, újdonságokra.

KOS – heti horoszkóp

A hét első két napján meglepően félénk és befolyásolható leszel. Még jó, hogy ez nem bizonytalanít el. Inkább nyugodttá tesz. A hét folyamán 9 bolygó együttállása lesz a Vízöntőben, ami nálad támogató, szövetséges embereket jelent. Tudod, kire számíthatsz? Csütörtökön a Jupiter-Vénusz együttállás és az újhold is barátok, szövetségesek és protektorok közelségét mutatja. A hétvégét tuti, hogy a Valentin-nap fogja áthatni. Nem kell senkit majmolnod, de ha van kedved ünnepelni, akkor tedd meg!

Heti horoszkóp 2021. 2. 8.

A szerencse rád mosolyog (Fotó: Pexels)

BIKA – heti horoszkóp

Minden idegszáladdal a karrieredre és a jövőd megalapozására koncentrálsz. Ez iszonyatosan fárasztó. Igazad van, hogy most mindent beleteszel, de nem szabad túlfeszítened a húrt, mert „felrobbansz”. A Bikában járó Mars eszméletlen sok energiát ad, de közben feszültté is tesz. Szerencsére jól indul a heted. Majd a csütörtöki Jupiter-Vénusz együttállás szerencsés fordulatot hoz. Jupiter a Nagy, Vénusz a Kis szerencse bolygója. Hétvégén a Halak Hold azt javasolja, hogy sodródj az árral.

IKREK – heti horoszkóp

Egyre inkább érzed és várod, hogy végre megtörténjen a várva várt áttörés. Neked a fejedben ez már megtörtént, illetve most történik. Rendkívül kedvező eseményeket ígérnek a bolygók ezen a héten. Ritkaság, hogy 7 nap alatt 9 bolygó együttállása legyen a Vízöntőben. Tovább javítja a helyzetedet csütörtökön a Jupiter-Vénusz együttállás és az újhold egyaránt. Ne sürgesd a folyamatokat! Csak arra törekedj, hogy a fejedben rend legyen! A hétvégéd akkor lesz remek, ha megengeded magadnak az álmodozást.

RÁK – heti horoszkóp

Nem lesz könnyű dolgod ezen a héten. Egyrészt a kiadásaidat kell szigorúan visszafognod. Másrészt számítanod kell extra költségre. Lehet, hogy elromlik valami és sokba kerül a javítás, vagy újat kell venned. Harmadrészt valamiről le kell mondanod. Pedig nagyon vágysz rá. Hidd el, jobb most elengedned, mert olyan erők működnek jelenleg, amivel szemben nincs esélyed. Azt is tudnod kell, hogy ez is elmúlik! Hétvégén elemedben leszel. Akár megtartod a Valentin-napot, akár kivonod magad a felhajtásból.

OROSZLÁN – heti horoszkóp

Sokan vannak a közeledben olyanok, akik irigykedést váltanak ki belőled. Ezen a héten rádöbbenhetsz, hogy ki az, akit csodálsz is. A csütörtöki újhold új megvilágításba helyezi az illetőt, illetve a kapcsolatotokat. De vigyázz, nehogy félreértse a rajongásodat! Persze csak abban az esetben, ha van már párod. Mert ha nincs, akkor vele igazán közel kerülhettek egymáshoz. Jó lenne, ha hétvégén többször is meggondolnád, hogy mire adsz ki pénzt. Ugyanis a Halak Hold szerint folyik ki a kezedből a pénz.

SZŰZ – heti horoszkóp

Minél több feladatot intézz el hétfőn és kedden! Ekkor kifejezetten kedveznek neked az égi folyamatok. Szerdától szinte óránként változik a munkád illetve a körülményeid. Ez ellehetetleníti a normális munkavégzést. Te hiába őrzöd meg a higgadtságodat, ha a kollégáid kapkodnak. Mivel nem végezheted el mások munkáját, koncentrálj a sajátodra! Akkor is, ha ez pillanatnyilag érzéketlenségnek tűnik! A hétvégéd szerelmes lesz. Függetlenül a hivatalos Valentin-naptól. És függetlenül attól, hogy tartod-e…

MÉRLEG – heti horoszkóp

A vállalkozókedveden múlik, hogy mit hozol ki ebből a hétből. Mesés konstellációk pont a kezedre játszanak. A csúcspont a csütörtöki nap lesz, amikor a Jupiter-Vénusz együttállás és az újhold is fellelkesít. Ha bármi nagyszabású döntést vagy lépést kell tenned, akkor időzítsd csütörtökre! Ugyanis Jupiter a Nagy, Vénusz a Kis szerencse bolygója. Az újhold mindig új távlatokat nyit. Sajnos a hétvége az óriási elvárásoktól megnyomorítva biztosan nem lesz jó. Tehát jobb, ha elengeded az elvárásokat.

Heti horoszkóp 2021. 2. 8.

Jó szerencse vár (Fotó: Pixabay)

SKORPIÓ – heti horoszkóp

Akkora jövés-menés, illetve változás zajlik a családodban, hogy szinte semmi másra nem jut kapacitásod. Lehet, hogy szabadságot kellene kivenned. Amennyiben nem teheted, kövess el mindent, hogy a munkahelyedre ne vidd be a magánéletedet! Szerencsés, új események is jönnek, amit csütörtökön egy Jupiter-Vénusz együttállás és az újhold szimbolizál. Ám könnyen lehet, hogy elsőre nem fog tetszeni egyik sem. Az a jó, hogy hétvégén minden aggodalmat és döntést el tudsz engedni. Lazulj, lubickolj!

NYILAS – heti horoszkóp

Itt az ideje, hogy komolyan vedd a kommunikáció jelentőségét. Ezen a héten nap mint nap azzal szembesülsz, hogy nem elég jól dolgozni, becsületesen élni, elengedhetetlen, hogy érthetően fejezd ki magad. A beszéd és az írás is kitűnő eszköz arra, hogy kapcsolatba lépj azokkal az emberekkel, akik körbevesznek. De nem csak az a fontos, hogy közölj, hanem az is, hogy kérdezz, és meghalld a választ. Csütörtökön mindez új értelmet nyer az újholdnak köszönhetően. Mindezt hétvégén meg kell emésztened.

BAK – heti horoszkóp

Remek passzban leszel hétfőn és kedden. Húzz bele, és rendezz el minél több dolgot! Szerdától olyan bolygóegyüttállás „lavina” indul el, ami rengeteg kérdést vet fel. 9 bolygó együttállása lesz a Vízöntőben, ami egyértelművé teszi, hogy új szelek fújnak. Erre rímel a csütörtöki újhold. Hiszen az újhold mindig új helyzetet, új esélyt és a megújulás lehetőségét hozza. Ez jól hangzik, de fárasztó lehet. Emiatt fontos, hogy hétvégén pihenj, lazulj! A Halak Hold szerint a víz ad feltöltődést.

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Kedvedre való hét vár rád. Szinte minden rólad szól, körülötted forog. A hét folyamán 9 bolygó együttállása lesz a Vízöntőben, ami évtizedek óta nem történt. Az asztrológiában alapszabály: minél ritkább valami, annál nagyobb jelentősége van. Csúcspont a csütörtöki nap, amikor a Jupiter-Vénusz együttállás szerencsét, az újhold pedig új dimenziókat nyit meg neked. Élj vele, de semmiképp se élj vissza vele! A Valentin-nap rányomja bélyegét a hétvégére. Bosszant vagy szórakoztat? Döntsd el!

HALAK – heti horoszkóp

Tehetetlennek érezheted magad attól az óriási nyomástól, amiről ezen a héten egy hatalmas bolygóegyüttállás árulkodik. Bölcsen tennéd, ha várnál. Hidd el, hogy most vesztes pozícióból indulnál! Akkor is, ha csütörtökön a Jupiter-Vénusz együttállás szerencsés fordulatot jelent. A nagy döntéseket el kellene napolnod. Amennyiben mégis most vágsz bele, számíts arra, hogy hosszabb lesz a menet! A hétvégéd csodásnak látszik. Elengedheted a fantáziádat, és álmodozhatsz, meditálhatsz kedvedre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top