nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2021. február 9–15. – Váltsd valóra az álmaidat

Az angyalok azt szeretnék, hogy célokat tűzz ki magad elé, mert akkor egészen más színben fogod látni majd a világot. Az angyalhoroszkóp szerint így teljes erőbedobással vetheted bele magad a munkádba és a magánéletedbe.

Az angyalok szerint úgy érezheted, hogy napról napra egyre unalmasabbnak tűnik az életed. Az angyalhoroszkóp azt sugallja, hogy itt az idő, hogy alaposan átgondold, hol tartasz az életben és mit szeretnél elérni a jövőben! Idézd fel azokat a múltbéli eseményeket, amelyek meghatározták a sorsodat – próbáld átgondolni, mit tettél jól, és mi volt rossz döntés. Ezután kezdj el tervezni, tűzz ki magad elé kis és nagy célokat!

Heti angyalhoroszkóp 2021. 2. 9.

Váltsd valóra az álmaidat (Fotó: Pixabay)

Kos

Az angyalok üzenete szerint életerősen és vidáman indítod ezt a hetet, sokszor azonban túl sokat vársz el magadtól. Ragadd meg az élet nyújtotta lehetőségeket, de ne aprózd el magad a feladatok között! Szerdán talán csalódnod kell valakiben, vagy egy régen dédelgetett álmodról kell most lemondanod.

Bika

Az angyalok üzenete szerint a hét második fele egy kicsit rosszkedvűvé és bizalmatlanná tesz, ezért próbálj most az apró részletekre koncentrálni. Kényeztesd a kedvesedet, készíts valami finomat, vagy szépítgesd a lakásodat egy kicsit – válaszd azt, amelyik a legjobban esik!

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, ha teheted, ne hozz komoly döntéseket, és ne vállalj nagy feladatokat, inkább tartalékold az energiádat a következő napokra! Szükséged is lesz az erőre a hét közepén: lehet, hogy szerdán olyan edzésen veszel részt, amelyre fizikailag még nem készültél fel rendesen. A hétvégén elsősorban az érzelmeiddel kell foglalkoznod, elképzelhető, hogy változás áll be a magánéletedben.

Rák

Az angyalok az üzenik, ha nem tudod eldönteni a hét elején, mivel töltsd a szabadidődet, vagy a sok fontos munkahelyi feladat közül melyikkel kezdj, gondold át, vajon hogyan döntenének azok az emberek, akikre felnézel bölcsességük miatt! Akár fel is hívhatod őket, hogy adjanak tanácsot – hidd el, segítséget kérni egyáltalán nem szégyen!

Heti angyalhoroszkóp 2021. 2. 9.

Merj nagyot álmodni! (Fotó: Pixabay)

Oroszlán

Az angyalok szerint szerencsésen alakul a hét második fele, mert már nemcsak a munkáról szól majd, hanem végre a magánéletedre is odafigyelhetsz! Frissítsd fel a szexuális életedet néhány izgalmas fehérneművel, meglátod, érdemes lesz.

Szűz

Az angyalok üzenete szerint egyszerűen képtelen vagy a munkádra összpontosítani, mert folyamatosan a jövőn töröd a fejed. Hiába próbálsz koncentrálni, ezek a napok egyszerűen nem a jelenről szólnak. A saját érdekedben lassíts le, és minden puzzle-darab a helyére kerül.

Mérleg

Az angyalok üzenete szerint talán költözködés előtt állsz, de az is lehet, hogy csak munkahelyet váltasz. Ne ess kétségbe, ha egyelőre nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan szeretnéd – bár nehéz, próbáld úgy felfogni az életet, mint egy társasjátékot.

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy tele vagy pozitív energiával a hét elején, mégsem tudsz a munkádra és az otthoni tennivalóidra koncentrálni – akármibe belekezdesz, hibát hibára halmozol. Inkább ne is próbálkozz. Ha teheted, vegyél ki egy szabadnapot, sétálj nagyokat, olvass, hallgass zenét, meditálj.

Nyilas

Az angyalok üzenete szerint egy apró hiba vagy egy rövid beszélgetés komoly gondot okoz neked a hét elején – ne halogasd az ügyet, próbáld minél hamarabb megoldani a problémát! Szerencsére most sem hagy téged cserben a híres optimizmusod: csak a pozitív dolgokra koncentrálsz, és ezt nagyon jól teszed! A hét második felében dőlj hátra, és csak az érzelmeiddel foglalkozz.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy minden ember más, de pont ez a szép a világban – ezt ne felejtsd el ezen a héten! Sajnos lesznek olyan napok, amikor nem látod meg a különbözőségben rejlő szépséget, és nagyon frusztrál, hogy mindenki máshogy gondolkodik, máshogy oldja meg a problémáit. Szerencsére a hét második felére már lenyugszol, izgalmas és érdekes programok várnak rád.

Vízöntő

Az angyalok üzenete szerint egymást követik a furcsábbnál furcsább események, te pedig csak kapkodod a fejedet, és próbálod megérteni és felfogni, mi is történik körülötted! Ne aggódj, a káosz gyorsan eloszlik, és a hét második felében már egy sokkal érdekesebb üggyel foglalkozhatsz – a magánéleteddel! Az a valaki, aki már régóta tetszik neked, végre egyértelmű üzeneteket küld feléd.

Halak

Az angyalok üzenete szerint picit úgy érzed majd magad, mint egy szuperhős, aki amellett, hogy mindenre képes, még élete szerelmét is megtalálja. Használd ki ezt a sok energiát, és oldj meg minél több feladatot mind a munkahelyeden, mind otthon! A hét második felében ugyanis már más dolgod lesz…

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top