nlc.hu
Horoszkóp

Három csillagjegy számára ez az idei év leckéje

Ezt kell megtanulnod idén, ha levegő jegyű vagy

Minden embernek az életében van sorsfeladatok, életleckék. Ahhoz, hogy a létezés egy magasabb fokára léphessünk, ezeken túl kell esnünk.

Minden év kínál valamit, amivel több lehetsz. Néha egész nehéz dolgokon mész keresztül, máskor meg úgy röppen el a teljes év januártól decemberig, mintha mi sem történt volna. Mindig lesznek olyan sorsfeladatok, amikkel meg kell küzdened a haladásért. És amit közben tanulsz, az tesz azzá a személlyé, akivé igazán válni szeretnél. A csillagjegyed szerint idén ez a lecke vár rád.

nő kutyával és borral

Fotó: Unsplash

Ikrek (május 21. – június 20.)

Idén cselekedned kell. Ha eddig szerencséd is volt, most át kell venned az irányítás: nem ülhetsz karba tett kézzel, várva, hogy a dolgok maguktól megtörténjenek! Csakis te vagy a felelős a boldogságodért, senki más. Eljött a pillanat, amikor át kell venned az irányítást.
Társasági ember vagy, nagyon fontosak számodra az emberi kapcsolatok, jól is kezeled őket. Itt az ideje, hogy egy újabb kapcsolatban kamatoztasd ezt: de most nem másvalakivel, hanem saját magaddal. Indulj el magad felé, mert egyedül te vagy az, aki megváltoztathat mindent.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Az idei a te éved! Végre sikerül megoldanod jó néhány dolgot, ami kisgyerekkorod óta zavar. Olyan kérdésekre kaphatsz választ, amiken évek óta rágódsz. Most egy holtponton fogsz átlendülni, mert régóta egy helyben topogtál. A gyógyulás időszaka lesz ez számodra, bár nem mindig kellemes. Szembe kell nézned pár fájdalmas emlékkel, amik a folyamat hatására ismét előtörnek. Azt hitted, már megküzdöttél velük, pedig csak mélyre ástad azokat. De ha most feldolgozod őket, végleg megkönnyebbülsz, szabad leszel és boldog.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

El kell fogadnod a változást, ez a te tanulnivalód. Úgy érzed, ott tart az életed, ahol szeretnéd és úgy, ahogy szeretnéd – mindened megvan. De a rajtad kívül álló dolgokat nem tudod teljes mértékben irányítani! A belső békét pedig akkor leled meg, ha többet nem befolyásolnak a világ történései. Ne ijedj meg, ne pánikolj, ha ismeretlen és váratlan dolgokkal kell szembenézned. Tedd magadévá, fordítsd előnyödre, oldd meg. Erős vagy! Talán most nem hiszed, de magad keresed majd a kihívásokat, ha megtanultad kezelni a váratlanul érkezőket.

(via herway)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top