nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp

Heti holdhoroszkóp 2021. február 17–23. – Tavaszváróban

A hagyomány szerint, ha Zsuzsanna napján megszólal a pacsirta, akkor közel a tavasz, és már nem kell számítani nagy havazásokra. A pásztorok azt figyelték meg, hogy „Zsuzsanna rápisil a hóra, és az elolvad”. Csapadék várható pénteken, de az valószínűleg nem hó, hanem eső lesz. Vagyis lassan tavaszodik…

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp.

Heti holdhoroszkóp 2021. 2. 17.

Tavaszváróban (Fotó: Pixabay)

SZERDA – február 17.: Kora hajnalban a Hold átlép a Bikába, ami épp nő. Emiatt érdemes ma szépítkezned: menj fodrászhoz, kozmetikushoz, körmöshöz! A növő Hold hatékonyabbá teszi a tápláló pakolások felszívódását. Ez érvényes a bőrödre, a hajadra, a körmödre, mindenre.

CSÜTÖRTÖK – február 18.: Ez a nap tökéletes arra, hogy rendbe szedd a pénzügyeidet. Írd össze a bevételeidet és a kiadásaidat! Leírva könnyebb megtalálnod az egyensúlyt. A Bika Hold segít a józanságban. Ahogy a szépítkezésben is: önmagadat és a környezetedet is szépítheted. Sőt elviheted a kutyát vagy a macskát kozmetikushoz.

PÉNTEK – február 19.: Zsuzsanna napján drukkolj, hogy megszóljon a pacsirta, mert ez azt jelenti, hogy közeleg a tavasz! 17:04-ig még a Bikában jár Hold, ami kissé nehézkessé tehet téged. Utána átlép az Ikrekbe, amitől sokkal könnyebbnek fogod érezni magad. Megjön a kedved a társasághoz, társalgáshoz, sporthoz…

SZOMBAT – február 20.: Az Ikrek Hold aktuálissá teszi a szellőztetést. Minden nap fontos felfrissítened a helyiség levegőjét, de ún. levegős napokon különösen. Az Ikrek ilyen levegős nap. Közben készségesen kommunikálsz. Nyitottabb, kíváncsibb vagy. Szívesen csinálsz valamit együtt a többiekkel. Ettől nőhet a népszerűséged.

VASÁRNAP – február 21.: Egész nap az Ikrekben jár a Hold, ami kicsalogat a szabadba. Szellőztesd ki a fejedet és a tüdődet! Már nem lesznek mínuszok. De attól még érdemes melegen öltöznöd. Szerencsére divat a sapka, sál, kesztyű és a csizma, bakancs. Az is szerencse, hogy az erdőben nem kötelező a maszk viselése…

HÉTFŐ – február 22.: Hajnalban a Rákba lépő Hold a család prioritását hozza. A szeretteiddel akarsz lenni. Emellett ne felejtsd el meglocsolni a növényeidet! Tudod, hogy a Rák ún. vizes jegy, ami aktuálissá teszi a locsolást? „Megtaníthatod” a növényeidnek, hogy csak vizes napokon „igyanak”. Ezáltal elkerülöd a kiszáradást és a túllocsolást is.

KEDD – február 23.: Vizes jegyben (Rákban) jár a Hold egész nap. Ez mindenféle vizes tevékenységnek kedvez: locsolás, mosás, hajmosás, szaunázás, madáritatók feltöltése. Mindemellett jusson időd a szeretteidre is! Ha nem tudtok találkozni, akkor hívd fel őket! Kamerán keresztül láthatjátok egymást.

Heti holdhoroszkóp 2021. 2. 17.

Tavaszelő (Fotó: Pixabay)

Erre figyelmeztet a heti holdnaptár

Heti holdhoroszkóp táblázat 2021. 02. 17-23.

Heti holdhoroszkóp táblázat 2021. 02. 17-23.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top