nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2021. február 23. – március 1. – Romantikus hangulatban telnek a napjaid

Az angyalok segítenek abban, hogy jó hangulatban, a kedved szerint teljen a heted. Ügyelj azonban arra, hogy hiábavalóan ne ígérgess, és ne tarts fel senkit. Próbáld szervezni, áttekinthetővé tenni a napjaidat, ezt kéri tőled a heti angyalhoroszkóp.

Az angyalok szerint nagyon sok változás zajlik az életedben. Ezek többségében pozitív dolgok, melyek hatását inkább a későbbiek során érezheted. Addig nem marad más, mint gyűjteni a testi és lelki erőt, hogy megálld a helyed. Párodra támaszkodhatsz, bízhatsz helyes tanácsaiban, de az is nagy segítség lehet, ha van, aki meghallgasson és figyelemmel forduljon feléd. Táplálkozásodra fordíts most különös gondot. Nem elég, ha csak valamit kikapsz a hűtőből, figyelmeztet a heti angyalhoroszkóp.

Heti angyalhoroszkóp 2021. 2. 23.

Romantikus hangulatban (Fotó: Pixabay)

Kos

Az angyalok szerint kicsit nehézkesen indul a heted, bár ha jól belegondolunk, unatkoznál, ha nem akadna számodra kihívás. Több munkát kell elvégezned, mint általában. Várhatóan egy rendkívüli feladat is megoldásért kiállt. De hát ki tudna mindent hipp-hopp elintézni? Talált. Te vagy az. A hét második felében azonban igazi feltöltő pihenésre is lesz lehetőséged. Találkozz a barátaiddal és a lustálkodáson kívül semmi más ne érdekeljen!

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy több feladat vár a hivatásodban. Valószínű, hogy a főnököd kissé túlbuzgóan intézkedik, így elkerülhetetlen a türelmetlenség, esetleg a kapkodás. Sokat javítana a helyzeten, ha ebédszünetben legalább egy negyedórára friss levegőre mennél. Biztosan te is unod már a téli szürkeséget és hiányzik a napfény. Most már minden nappal egyre világosabb lesz, ahogy pedig közeledik a hét vége, a hangulatod egyre vidámabban alakul.

Ikrek

Az angyalok szerint az a legfontosabb, hogy jóban legyél önmagaddal. Néhány barátnőd túl sokat foglalkozik veled, és ez idegesít. A valóság azonban az, hogy ha éppen nehézségeid adódnak, esetleg egyik családtagoddal kerülsz konfliktusba, azt a dolgot neked kell magaddal megbeszélned, és a legjobb megoldást megtalálnod. A hét második felében találj valami nyugtató elfoglaltságot. Kiállításra ugyan most nem lehet menni, de egy szép műalkotásokról szóló könyv biztos, hogy jó hatással lesz rád!

Rák

Az angyalok szerint a héten az a legfontosabb, hogy mindenhol jelen legyél. Lételemed a nyüzsgés. Azt hiszed, ha állandóan a felszínen tartod magad, minden jobban sikerül. Pedig te sem vagy sérthetetlen. Néha neked sem ártana egy-egy magányos óra, amikor összeszedheted a gondolataidat. A hét második felében redukáld a társasági életedet, és egy jó könyv, egy tea és egy meleg takaró társaságában erősítsd magad szellemileg és fizikailag is.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy túl sokat tartózkodsz zárt helyen. Ezen a héten is inkább a munkahelyi feladatok megoldásán járnak a gondolataid, mintsem a saját jólléted alakításán. Hidd el, megoldható, hogy a munka is elkészüljön és mellette te is jókedvű és energikus legyél. Érthető, hogy esetleg éppen most kezdtél az új munkahelyeden és szeretnéd megmutatni, mennyire áldozatkész vagy, de legalább reggelente sétálj két-három megállónyit az egészséged érdekében.

Szűz

Az angyalok szerint munka szempontjából remek a heted. Kitűnő és újszerű ötleteid vannak. Ezeket jó lenne még most megvalósítani, mert hamarosan valaki ráteheti a kezét. Párkapcsolatban kisebb félreértés borzolhatja a kedélyeket. Párod azt hiszi, hogy kacérkodsz valakivel, de te ezt tagadod. Hétvégére sikerül megbeszélnetek a problémát és eloszlatni a kétségeket.

Heti angyalhoroszkóp 2021. 2. 23.

Bízz az angyalokban (Fotó: Pixabay)

Mérleg

Az angyalok szerint iszonyatosan energikus vagy. Mindenre jut időd, és gondosan látod el a rád bízott feladatokat is. Ezen a héten sok rendhagyó baráti találkozód lesz: spontán és meglepő helyeken futtok össze. Kifejezetten alkalmas ez az időszak arra, hogy ilyenkor csevegjetek egy jót. Ha pedig már ilyen sok energiád van, kezdj el most újra sportolni. Bár az edzőtermek nem mindenki számára elérhetők most, az otthoni jóga vagy Pilates ugyanolyan jótékony lehet.

Skorpió

Az angyalok szerint, ha van jogi ügyed, esetleg olyan, amely az erkölcs, a jó hírnév kérdéskört érinti, most mindez érzékenyen érinthet. Mivel azonban klasszikusan merkúri ember vagy, nem kell félteni, megvéded magad. Mégpedig bravúros kommunikációd segítségével, ami példaértékű lehet mások számára. A hét végén már engedélyezz magadnak egy kis pihenést. Relaxálj, készíts arcpakolást, vegyél egy jó meleg fürdőt vagy ajándékozd meg magad egy masszázzsal.

Nyilas

Az angyalok üzenete szerint te vagy a Zodiákus egyik legjobb szervezője. Valószínűleg egy családi összejövetel okoz most fejtörést, de csak ideig-óráig. Nézz szét az újabb ismerőseid között, és biztosan megtalálod azt, aki megadja a kérdéseidre a választ. Jó, ha tudod azt is, hogy bármit tervezel a hét elején, az 100 százalékban megvalósul. Emiatt a hét második felében gondtalanul hátradőlhetsz és élvezheted a megérdemelt pihenést.

Bak

Az angyalok szerint te most kifejezetten nagyon szeretnéd, ha szeretnének. Ennek érdekében azonban nem a szokásos kompromisszumkészségedet veted latba, hanem sokkal inkább a józan észt részesíted előnyben. Emberi kapcsolataidban képes vagy a belátásra, a mérlegelésre, ugyanakkor szívesen ragadod magadhoz az irányítást. A valóság az, hogy legjobb oldaladat szeretnéd mutatni, hogy kivívd a többiek elismerését.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy a munkádban igazán pozitív változás áll be, aminek valószínűleg anyagi következményei is lehetnek. Néhány napig most próbáld meg a türelem oldaláról megközelíteni a dolgokat. A többi kolléga nem biztos, hogy annyira gyors felfogású, mint te. A héten legyél óvatos a munkahelyi lépcsőkön vagy egy frissen felmosott folyosón. Egy elhamarkodott lépés miatt akár ágyba is kényszerülhetsz néhány napra.

Halak

Az angyalok szerint a farsangi időszak jót tehet azoknak a barátságoknak, ahol feszültté vált a hangulat. Vita helyett ugyanis húzzatok álarcot, úgy könnyebb lesz megmondani egymásnak még azt is, ami nem túl kellemes. Tréfával, viccel a legnehezebb helyzetek is feloldhatók. Bárhogyan alakul is az időjárás, mindenképpen viselj legalább sálat. A hideg szél vagy huzat megárthat a torkodnak.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top