nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp

Heti holdhoroszkóp 2021. február 24. – március 2. – Februárt búcsúztató telihold

Hogyan szól a mondás? „Ha Mátyás jeget talál, akkor töri, ha nem talál, akkor csinál.” Az előrejelzés szerint enyhe időnk lesz szerdán. Ez azt jelenti, hogy még lesznek fagyok.

Búcsúzik a február. Szombaton a telihold a búcsút erősíti fel. Használhatod ezt arra, hogy a rossz szokásoktól is búcsút vegyél…

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp.

SZERDA – február 24.: Mátyás-napon sajnos jégtörő Mátyás nem talál jeget, tehát csinál. Vagyis még lesznek fagyok a következő napokban, hetekben. Délelőtt a Rák Hold dominál, ami a tegnapi naphoz hasonlóan jó vizes tevékenységekre. Ma is moshatsz, locsolhatsz, szaunázhatsz stb. Délután az Oroszlánba lépő Hold becsvágyat és hiúságot hoz. Ezek egészséges mértéke ambiciózussá tesz téged.

CSÜTÖRTÖK – február 25.: Ma az Oroszlán Hold hiúsága kitűnő motiváció arra, hogy ne vidd túlzásba az evést, ivást. A mennyiséggel kell mértékletesen bánnod. Szedj kevesebbet! És mielőtt folytatnád az evést, várj, mert az agy csak percekkel később jelez neked, hogy tele vagy = jóllaktál. Ez növő Holdkor kritikus téma.

PÉNTEK – február 26.: Telihold előtti napon teltnek érezheted magad. Vigyázz, mert még nő a Hold, ami azt eredményezi, hogy minden egyes falat jobban hizlal! Azonban ennek van előnyös oldala is: most minden vitamin és ásványi anyag jobban hasznosul. Bőrön keresztül is. Szóval készíthetsz arc- és testpakolást. 

SZOMBAT – február 27.: Telihold napján mindenki ingerlékeny. Maga a telihold 09:20-kor lesz, ami csupán egy minutum. Előtte még nő, utána már csökken. Mintha egy lufit fújnál fel: kidurran egy pillanat alatt, de a durranás hangja még cseng a füledben. (A teliholdról részletesebben lejjebb olvashatsz.)

Heti holdhoroszkóp 2021. 2. 24.

Februárt búcsúztató telihold (Fotó: Pixabay)

VASÁRNAP – február 28.: Február utolsó napján a Hold csak este vált jegyet. Már fogy és a Szűzben jár, ami a hagyomány szerint a legkedvezőbb, ha takarítasz, selejtezel. Szinte minden házimunka, amikor kitisztítani, eltávolítani kell, sokkal gyorsabban, könnyebben és sikeresebben megy fogyó Holdnál.

HÉTFŐ – március 1.: Mérleg Holddal indul a március, ami azt javasolja, hogy szellőztess egy nagyot, és minden plédet, díszpárnát, takarót rázz ki! Utána egy alapos arctisztítást követően felkenhetsz egy tápláló arcpakolást. Vagy még jobb, ha közben beteszel valami jó zenét, és táncolsz kicsit. Ne félj, nem lát senki!

KEDD – március 2.: A hűvös idő ellenére beütemezhetnél mára egy nagyobb sétát. Autó és busz helyett mehetnél gyalog. De csak akkor, ha élvezni tudod! A Mérleg Hold érzékeny, és nem bír semmit, amit ráerőltetnek. Neked sem esik jól semmi, amit kényszernek élsz meg. Szóval csak olyasmit válassz, ami jólesik testednek, lelkednek!

Erre figyelmeztet a heti holdnaptár

Heti holdhoroszkóp táblázat 2021. 02. 24-03. 02.

Heti holdhoroszkóp táblázat 2021. 02. 24-03. 02.

A FEBRUÁRT BÚCSÚZTATÓ TELIHOLD:

Február 27-én, szombaton (09:20-kor) lesz telihold. Most a Halak Nap és a Szűz Hold kerül egymással szembe. Teliholdkor mindig a Hold „szenvedi el” a feszültséget. Ez rosszul érinthet téged, ha a horoszkópodban van Szűz érdekeltség: Nap, Hold, aszcendens.
A Szűz Hold a precizitás, a megbízhatóság és az ápoltság szimbóluma. Ezekben a témákban ma különösen érzékeny vagy. Sajnos pont most hajlamos lehetsz elveszni a részletekben, sőt kaphatsz olyan kritikát, hogy szőrszálhasogató vagy. Kérdés, hogy megsértődsz-e emiatt. Érdemes megállnod egy pillanatra, és átgondolnod, hogy neked mit jelentenek ezek az értékek, és vajon nem esel-e túlzásba.

A telihold segít megszabadulni rossz szokásainktól (fotó: Pixabay)

A telihold segít megszabadulni rossz szokásainktól (Fotó: Pixabay)

Vigyázz az utakon, mert teliholdkor sokkal több a baleset! A kapcsolataidban pedig a vita és a szakítás. Szerencsére a telihold gyorsan elmúlik. Kérdés, hogy mit hagy maga után.

Aktuális lenne megfogalmaznod, hogy mit akarsz elengedni, miről akarsz leszokni. Ezt segíteni fogja a fogyó Hold. Ezáltal nem csak a februártól, hanem a rossz szokásoktól is búcsúzhatsz.

Ez is érdekelhet nő virágokkal Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top