nlc.hu
Horoszkóp

Tegyél az autódba védelmező malachit kristályt

Az úton is véd a nagy erejű malachit kő

A malachit hatalmas erejű kő. Használhatod a kerted szépítésére, biztonságosabb utazásért és hogy harmóniába kerülj önmagaddal. 

A gyönyörű rajzolatú malachit szoros összeköttetésben áll a természettel. Minden fejlődési folyamatot és növekedést erőteljesen támogat. Századokkal ezelőtt gyermekek hordták az egészséges fejlődés és rontás elleni védelem céljára. De ezért viselték várandós nők is, sőt, szüléskönnyítő hatása is ismert volt.

nő természetben

Fotó: Unsplash

5. Az utazók köve

Ha utazol, tegyél a tárcádba vagy a zsebedbe egy kis darab malachit követ. Segít könnyebben kezelni az utazás fáradalmait, nehézségeit és a jet lag-et is tompítja. Az üzleti utak sikeresebbek vele, és ha az autódba kiteszel egyet, vagy fellógatod, védelmez vezetés közben is.

6. Kapcsolódás a föld elemhez

Az öt elem egyike a föld, melyhez szívesen kapcsolódnak a föld csillagjegyek: a Bika, a Szűz és a Bak. Vagy mindazok, akik otthontalannak, céltalannak érzik magukat, és földelésre van szükségük. A malachit a földet képviseli, így a kapcsolódáshoz vegyük magunkhoz meditáció közben, de használhatjuk négy égtáj, négy elem szertartáshoz, Észak köveként.

malachit ásvány kristály

Malachit metszete (Fotó: Unsplash)

7. Kerti áldás és mágia

A tavaszi kertészkedés és palántázás közben áss el apró malachit ásványokat a földbe. Ha van más törött, sérült kristályod, azokat is nyugodtan használd a kert energiájának fokozására. Nagyon erős hatással van a malachit rezgése a növekedésre, fejlődésre, így a növényeid is fantasztikusan burjánzóak, egészségesek lesznek.

8. Visszatérés önmagadhoz

Ha szeretnéd megtalálni a belső középpontodat, lecsillapodni és biztonságban érezni magad, ehhez is használj malachitot. Hozz létre magad körül egy mágikus kört, amit jelezhetnek tárgyak is, de magadban, az elmédben hozod létre és ezt vetíted ki magad köré a szertartás során. Tedd össze a tenyereidet a mellkasod előtt, helyezd közéjük a kristályt. Majd lazulj el, és vizualizáld, ahogy kapcsolódsz a földhöz, érezd a meztelen talpad minden milliméterét. Képzeld el, hogy lábaidból gyökerek nőnek, egyre mélyebbre a föld magja felé. Lásd, ahogy kapcsolódsz a földdel, a mindenséggel, és érezd ennek végtelen energiáját.

9. Gyermek megáldása

Mint a növekedés, fejlődés köve, használhatod a kicsi érkezését ünneplő szertartásokon. De helyezz el egy szép kristályt biztonságosan a bölcsőn vagy a kiságy közelébe, a malachit gondoskodó rezgéseit így adhatod át a babának. Igencsak szerencsehozó és szép ajándék malachitot adni egy újszülöttes családnak is.

(via moodymoons)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top