nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2021. március 2.–8. – Önbecsülés és önbizalom

Nem kell minden elmaradt munkádat egy hét alatt bepótolnod! Hiszen ez lehetetlen és nagyon próbára teszi az erődet az angyalhoroszkóp szerint.

Az a dolog, amit a legnehezebb megtenned, ami a legnagyobb ellenállást váltja ki belőled, egy előtted álló újabb lecke.

Az angyalok azt üzenik, hogy az igazi jólét ott kezdődik, amikor valaki jól érzi magát a saját bőrében. A szeretet és az öröm megtapasztalása nélkül lehetetlen jól dolgozni és működni. Forgass olyan gondolatokat a fejedben, amelyek jókedvre derítenek. Tégy olyan dolgokat, melyektől jó lesz a közérzeted. Barátkozz olyan emberekkel, akik növelik az önbizalmadat. Táplálékod mindig előnyére váljon a testednek. Lépteid kövessék belső ritmusodat – ezt kéri az angyalhoroszkóp.

Heti angyalhoroszkóp 2021. 3. 2.

Önbecsülés és önbizalom (Fotó: Pixabay)

Kos

Az angyalok szerint nagyon szeretnéd saját magadat valamilyen formában kifejezni, s erre többféle mód is kínálkozhat. Megpróbálkozhatnál például valamelyik művészeti ággal, vagy talán sportolnod kellene. Mindegy, csak a fölös energiákat valamilyen módon le tudd vezetni. Ha ez nem sikerül, akkor más formában fognak előtörni az indulatok, például veszekedések vagy viták formájában. Ezen a héten talán az lenne a legjobb, ha mindennap alaposan elfáradnál!

Bika

Ezen a héten nagyon vágysz a kedvességre, romantikára, s talán egy új szerelemre is. Lehet, hogy nem is szerelemre vágysz, hanem csak törődésre és odafigyelésre? Csak éppen a szerelem köntösébe öltözteted ezt a vágyadat. Természetes emberi igény, hogy vágyunk a kedvességre, s ez alól te sem vagy kivétel. Ha külső kapcsolatokban s nem állandó partnerkapcsolatodban keresed ezt az érzést, akkor könnyen lehet a végén bűntudatod. Az angyalok azt javasolják, hogy először partnereddel próbáld meg feléleszteni a meghitt kapcsolatot. Ha ez nem sikerül, akkor még mindig léphetsz más irányba is.

Ikrek

Az angyalok szerint a hangulatod gyorsan csap jókedvből búskomorságba, de persze a „depressziód” is gyorsan gyógyul, ha egy vidám társaság középpontjába kerülsz. Mindez most napi sajátosság, hiszen kettős jegy szülötte vagy, és a két véglet között mozogsz. Van, amikor semmi nem sikerül, máskor meg úgy repülsz, mint jó szélben a vitorlás.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy megint egy kicsit túlzásba estél, most a pénz elköltésének területén. A mérték kérdése időről időre előkerül életedben, hiszen nagyon hajlamos vagy a túlzásokra, s nem mindig tartod be a mondást: addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér. A legjobb, amit tehetsz, hogy józanul és hideg fejjel végiggondolod anyagi helyzetedet, s egészen biztos, hogy megoldást találsz a problémára. Hiszen nagyon találékony és ügyes ember vagy, mindig tudsz egy kiutat a szorongató helyzetekből.

Oroszlán

Az angyalok szerint ezen a héten nagyon dinamikusan éled mindennapjaidat. Jó ötlet lehet, ha komolyabb sporttevékenységbe kezdesz. Ha most kedvelsz meg egy sportot, akkor lehet, hogy hosszabb ideig is foglalkozol majd vele, s igazán kikapcsolódsz művelése által. Ha magányosan élsz, akkor most van itt az ideje, hogy szórakozni menj, s egészen biztos, hogy gazdagabb leszel egy-két szép, s izgalmas ismeretséggel. A probléma csak abban áll, hogy nem biztos, hogy új kapcsolataid közül választani tudsz, hiszen annyira kedvedre valóak.

Heti angyalhoroszkóp 2021. 3. 2.

Angyali üzenet (Fotó: Pixabay)

 

Szűz

Az angyalok mozgalmas társasági életet ígérnek a hétre, ám ez nem lesz problémamentes. Ne téveszd össze a határozottságot az erőszakossággal! Még a párkapcsolatodnak is árt, ha a véleményed megpróbálod ráerőszakolni másokra. Most sikeresen belevághatsz egy olyan otthoni munkába, ami a művészettel vagy a szépségiparral kapcsolatos.

Mérleg

Az angyalok szerint a hét első felében olyan sikert érhetsz el a munkában, ami végre megszilárdítja az önbizalmad. Utána pedig alkalmad nyílik a lazításra. Újabb és újabb ötleteid támadnak arra, hogyan hívd fel magadra a figyelmet. Ez be is jön, mert ha eddig magányos is voltál, a héten rád találhat a szerelem.

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy most folytatódik a kicsit feszültebb időszakod, s ezért igyekszel magadat kárpótolni, s enyhíteni saját rosszkedvedet. Ez nem is baj, de talán túlzásba viszel egy-két dolgot. Olyasmire gondolnak, ami egyébként is jellemző rád, de máskor megtalálod a mértéket szenvedélyeid élvezetében. Ha cigarettázol, akkor most többet szívsz, s ha az édességnek hódolsz, akkor jóval több süteményt eszel. Nem is beszélve a szexualitásról. Nem könnyű most lépést tartani veled. Összefoglalva: a mérték kérdése kerül életed középpontjába, s valljuk be, nem könnyű megtalálnod az egyensúlyt.

 

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten a párkapcsolatodban várható egy kis felfordulás, szerelmi kapcsolatodban ugyanis felüti fejét a féltékenység. Mindenkiben vetélytársat látsz, és a legszebb érzéseid is megmérgezi a kétely. Ne csodálkozz, ha a párod a szakítást fontolgatja. Győződj meg arról, valóban igaz-e mindaz, amit a kedvesedről pletykálnak.

Bak

Az angyalok szerint olyan érzelmi töltést tudhatsz most magadénak, hogy szinte sugárzik lényedből a szerelem. Így puszta megjelenéseddel felkelted az emberek érdeklődését. Ez legyezgeti a hiúságod, akkor is, ha boldog kapcsolatban élsz. Ha viszont már a válást fontolgatod, megtörténhet, hogy egy házibulin már nem a régi partnereddel jelensz meg.

Vízöntő

Az angyalok szerint a múlt héten nagyon megérintett egy szép kaland vagy szerelem lehetősége. Egész héten a találkozások izgalmában éltél, s igazán gyönyörű időszakot éltél meg. Most egy kicsit már objektívebben látod a kiválasztott embert, s ez egyszerre negatív és pozitív élmény számodra. Végre megláthatod hibáit is, s ezáltal azt latolgatod, hogy megéri-e a kapcsolat a folytatást, vajon össze tudtok-e csiszolódni, vagy ez lehetetlennek látszik. Mégis inkább úgy tűnik, hogy a szerelemnek lehet folytatása, s talán mindketten tudtok áldozatokat hozni a másikért.

 

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy ezen a héten tovatűnik aluszékony és álmodozó hajlamod, s bizony igen sokat követelsz saját magadtól. Annyira dolgozol, hogy nem méred fel helyesen saját energiádat és erődet. Esténként azon kapod magadat, hogy bezuhansz az ágyba, és már alszol is. Igaz, hogy nagyon elégedett vagy magaddal, s tudod, hogy nagyon jól végezted munkádat. Azonban sohasem vezet jóra, ha valaki átesik a ló egyik oldaláról a másikra.

Ez is érdekelhet angyalok arkangyalok Megnézem

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top