nlc.hu
Horoszkóp

Így szakít a Bak pasi

6 jel, hogy a Bak férfi már nem szeret

Úgy érzed, hogy hanyagol a Bak pasid? Az ösztöneid azt súgják, valami nagyon nincs rendben a kapcsolatban? Ezek a jelek segítenek eldönteni, igazad van-e.

A Bak jegyűek – nők, férfiak egyaránt – keményen küzdő, célratörő, ambiciózus emberek. A legérettebb jegy, akit gyakran neveznek a horoszkópok nagyfőnökének is. Viszont amilyen határozottak és jók a karrier terén, olyannyira nehezen boldogulnak a magánéletben és párkapcsolataikban. Az őszinteség számára a legfontosabb erény, de ha szakításra kerül sor, nem biztos, hogy egyből előáll a farbával.

szomorú nő

Fotó: Unsplash

1. Rideg veled

Akárcsak a Rák férfi, ő is hűvössé válik és távolságtartóvá, amint úgy érzi, eljött a kapcsolat vége. Még nem tesz semmit, de mintha figyelmeztetni akarna: közeleg az utolsó felvonás. Próbálj vele ebben a szakaszban beszélni, hátha időre van szüksége. Lehet, a dolog még menthető.

2. Nem beszél

Ha magába fordul, és nem osztja meg a gondjait, egy újabb jel lehet. Önmagában ez nem jelent bajt, ha megered a nyelve, és kiderül, valamit magában kellett elrendeznie. De ha következetesen semmibe vesz, erős a gyanú: már készül a szakításra.

3. Szörnyen elfoglalt

Tudod, hogy milyen fontos a munkája. De most megszaporodtak a késő estébe nyúló túlórák, és a megbeszélt találkozót is az utolsó pillanatban mondja le. Ha úgy érzed, ez másról szól már, és a karrier kártyát kifogásként használja – sajnos jó nyomon jársz.

4. Elmarad a kedvesség

Hajnalban megy el, de a kapcsolat kezdetén mindig hagyott egy üzenetet. Már nem hoz virágot, és a „szeretlek” szó sem hagyja el a száját, vagy csak megszokásból, érzelemmentesen. Ez bizony súlyos figyelmeztető jel. Már nem izzik a szerelem, sőt valami kihunyt.

5. Folyton kritizál

Amikor az az ember kritizál, akit szeretsz, szörnyű érzés. Pláne, ha ok nélkül teszi. Az pedig még rosszabb, ha ezzel az a szándéka, hogy elbizonytalanítson és eltaszítson magától. A folytonos kritizálás bántalmazásba csaphat át. Amikor pedig már az önértékelésed, önbizalmad a tét: nincs helye maradásnak.

6. Nincs többé érintés

Ha még bizonytalan voltál, akkor itt az utolsó csapás: gondolj bele, mikor öleltétek, csókoltátok meg egymást? És előtte? Hányszor érint meg, ölel, simogat? Ha gondolkodnod kell, már meg is van a válasz. A szenvedélyes Bak vágya elillant. Fájdalmas az érzés, de itt az idő továbblépni, és megadni az esélyt: az igazi szerelemnek.

(via herway)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top