nlc.hu
Horoszkóp

Használd az újhold erejét szerelemben, mágiában

3 csillagjegy párkapcsolatára jó hatással lesz az újhold

A márciusi hosszú hétvége újholddal kezdődik, ami alkalmat ad a megújulásra, újrakezdésre. Három csillagjegy párkapcsolata új szintre lép a hatására.

A szerelem is fejlődik, ahogy az életed fejlődik. A március 13-i Halak újhold pedig fejlődésre, változásra ad lehetőséget mindenkinek: aki ráhangolódik és hajlandó a változásra. Ideje a hold erejét használni, és kisöpörni minden negatív erőt az életedből, helyette teret adni a pozitív energiáknak.
Akár a párkapcsolatodban vagy emberi kapcsolataidban szeretnél megerősödni, akár egyéb területen akarsz előre jutni, a növekvő hold nagyon jó alkalom például gyertyamágia végzésére.
De vannak olyan szerencsések, akiknek a szándékot sem kell kifejezni, mert a Halak újhold lehetőséget és a tiszta szerelem erejét hoz számukra.

szerelmespár tengerparton holddal

Fotó: Unsplash

Kos (március 20. – április 19.)

Az utóbbi két évben nagyon sok változás történt az életedben. Most az újhold a befejezést, a nyugalmat hozza meg számodra, a szerelmi élet terén is. Eddig a karriered volt a középpontban. A rengeteg teendő mellett nem foglalkoztál másokkal, sőt, sokakat megbántottál. A saját lelkeddel sem törődtél. De most ez is változik, elkezded élvezni a munkád gyümölcsét. Ahogy érzékeled, hogy vannak más, fontos dolgok is az életben, a szeretteidhez való hozzáállásod is változik. A párod eddig mindenben támogatott, de sokat tűrt. Most te kezdesz áldozatokat hozni érte, amiért végtelenül hálás. A kettőtök közti egyensúly helyreáll, és lángolóbb lesz a szerelem, mint valaha volt.

Bak (december 22. – január 19.)

A Halak újhold egy hatalmas “újraindítás gomb” lesz az életedben. Egy jó ideje már nem érezted magad erőd teljében, és sokkal gyakrabban hagytad magad sodródni az árral. Pedig inkább irányítani szeretsz és tudsz is. Most az életerőd visszatér, bár lassú lesz a változás. Az anyagi ügyeid is lassan rendeződnek, de ha a pénzben nem is dúskálsz, annál többet kapsz a szerelemben! Legyél hálás érte, amid van. A hála és a köszönet lesz a szuper-erőd, amivel egyre magasabbra jutsz a személyiségfejlődésben. Ezt pozitív változást nagyra értékeli a szerelmed, a barátaid, a karriered is.

Halak (február 19. – március 20.)

Eljött az idő, amikor úgy tudsz szeretni, amire mindig vágytál. Félelem nélkül, feltétel nélkül. Ez a változás óriási hatással lesz a párkapcsolatodra, melyik társ ne érezné meg ezt? Az újhold a Jupiter bolygó erejét hozza el neked is, mint a Kosnak. Te azokkal a félelmekkel és illúziókkal számolsz fel, amik eddig hátráltattak. A régebbi sérelmeid miatt bezárkóztál, folyton védekeztél. Most ez a gát szakad át, és végre erőteljes, őszinte érzésekkel fejezed ki magad, ami iszonyat felszabadítóan hat rád. Magabiztosabb leszel, és úgy mersz szeretni – magadat is! – ahogy soha ezelőtt.

(via yourtango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top