nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp

Heti holdhoroszkóp 2021. március 10–16. – A hosszú hétvége újholdja

Mindenki várja a hosszú hétvégét. Te is? Újholddal kezdődik a 3 napos hosszú hétvége, ami újításra ösztönöz a Holdhoroszkóp szerint. A pihenés, kikapcsolódás mellett töprengj el, hogy miben szeretnél megújulni, milyen új szokást szeretnél bevezetni.

A Halak újhold azt tanácsolja, hogy ne erőltess semmit! Hallgass a megérzéseidre, és csak azt tedd, ami jól esik!

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp.

Heti Holdhoroszkóp

Hallgass a megérzéseidre! (Fotó: Pixabay)

SZERDA – március 10.: A Vízöntő Hold kihozza belőled a lázadót: ma semmit sem a megszokott módon csinálsz. Emellett aktuális egy nagy szellőztetés. Az ágyneműket, díszpárnákat, plédeket kiszellőztetheted, ha nem túl nyirkos az idő. Magadat is kiszellőztethetnéd: menj gyalog. Ezáltal kiszellőztetheted a fejedet és a tüdődet is.

CSÜTÖRTÖK – március 11.: Mivel csak délután lép ki a Vízöntőből a Hold, ma is szellőztethetsz és gyalogolhatsz. Majd a Halakba lépő Hold érzelgősebbé és szentimentálisabbá tesz. Ráadásul a Halak vizes jegy. Szóval könnyek is lehetnek. Ne szégyelld! És tudd, hogy ezek lehetnek a meghatottság könnycseppjei is!

PÉNTEK – március 12.: Újhold előtti napon a Hold a vizes Halak jelében jár. Ettől továbbra is érzékeny és szentimentális lehetsz. Előfordulhat, hogy okkal vagy ok nélkül elsírod magad. Ne szégyelld a könnyeidet! Persze nem muszáj sírnod, csinálhatsz vizes programot: szaunázás, illóolajos fürdő, hajmosás stb. És ne felejtsd el meglocsolni a növényeidet!

SZOMBAT – március 13.: Ma reggelre virradóan jósló álmaid lehetnek: egy Hold–Neptunusz-együttállásnak köszönhetően. Figyelj az álmaidra! 11:22-kor újhold lesz, ami az egész napodat befolyásolja. Újhold napján új szokásokat vehetsz fel és/vagy újíthatsz valamiben. A vizes jegyben járó Hold aktuálissá teszi a locsolást, mosást és a madáritatók feltöltését. (Az újholdról részletesen lejjebb olvashatsz.)

VASÁRNAP – március 14.: Hajnalban a Hold átlép a Kosba. Ez véget vet a szentimentalizmusnak, és átveszi helyét az aktivitás és a tettrekészség. Sajnos a Kos Hold mindenkit kissé türelmetlenné tehet. Téged is. Ma fogászati tilalom van érvényben. Ezen a napon vállalkozz sütésre! Meglátod, remekül fog sikerülni.

HÉTFŐ – március 15.: Nemzeti ünnepünk napján a Hold a Kosban jár, ami meggondolatlanságot és ifjúi hevességet hoz magával. Ezt okosan használd fel: lázongás helyett inkább sportolj! A tegnapi naphoz hasonlóan ma is fogászati tilalom van. Most is süthetnél valamit. A növő Hold „megemeli” a tésztát. Valahogy nagyobb lesz a sütid. Ez már önmagában sikerélmény.

KEDD – március 16.: Délben lép a Hold Bikába. Ettől előjön belőled a gourmand. Valami különlegesen finomra vágysz. Tél végén aktuális lenne vitaminban gazdag salátát készítened. Emellett szánj időt a hűtőben, a spájzban, a kamrában tárolt élelmiszerek átválogatására. Ami lejárt vagy fonnyadt, azt dobd ki!

Erre figyelmeztet a heti holdnaptár

Heti holdhoroszkóp

Heti holdhoroszkóp táblázat 2021. 03. 10–16.

 

HOSSZÚ HÉTVÉGE ÚJHOLDJA

Március 13-án 11:22-kor újholddal indul a hosszú hétvége, ami újításra ösztönöz. Figyelj a megérzésedre! Megmutatja, hogy mi a legjobb és legaktuálisabb. A Nap és a Hold a Halakban áll együtt, ami pont a megérzéseket, illetve az intuíciót erősíti fel benned.

Az újhold segít, ha új szokást akarsz bevezetni. Biztosan érzed, hogy szükséged van megújulásra, újításra, új szokások bevezetésére. De ez nem kötelező. A Halak a megérzések jegye. Tehát azt tedd, amit jónak érzel!

Újhold napján tanácsos halványzöld gyertyát gyújtanod, és megfogalmaznod, hogy min akarsz változtatni. Az, amit most indítasz el, „kihajt”. A friss hajtás színe a halványzöld. Ezért „kell” halványzöld gyertyát gyújtanod.

Heti holdhoroszkóp

Tanácsos halványzöld gyertyát gyújtani (Fotó: Pixabay)

Ha a Halak jelében születtél, akkor a születésnapod közelében a legfontosabb feladatod egy pillanatra megállni, és kitalálni, hogy miben aktuális a megújulás. Az újhold segíteni fog. Egész évben most érezheted a legintenzívebben, hogy az újhold milyen jótékony.

Akkor is kedvező helyzetben vagy, ha Rák vagy Skorpió jelében születtél.
De ne keseredj el, ha más jel szülöttje vagy, mert neked is jót fog tenni az újhold, ami remélhetőleg a tavasz hírnöke már…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top