nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp

Heti holdhoroszkóp 2021. március 17–23. – Tavaszi napéjegyenlőség

„Sándor, József, Benedek zsákban hozza a meleget.” Itt a tavasz hivatalosan is: szombaton lesz a tavaszi napéjegyenlőség.

Az éjszakák még hidegek, de a Nap napközben egyre melegebben süt. Használd a növő Holdat arra, hogy feltöltöd a szervezetedet ásványi anyagokkal és vitaminokkal!

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp.

Heti holdhoroszkóp

Beköszönt a tavasz (fotó: Pixabay)

SZERDA – március 17.: A Bika növő Hold kitűnő arra, hogy a bőrödön keresztül ásványi anyagokkal és vitaminokkal tápláld magad. Készíts otthon, vagy vegyél arc- és testpakolást! Közben vágysz valami édes ízre. Lehetőleg természetes formában egyél cukrot: pl. gyümölcs formában. Esetleg használj mézet, kókuszvirág cukrot!

CSÜTÖRTÖK – március 18.: Sándor napján a Hold még mindig a Bikában jár. Mivel még mindig nő, segít, hogy bejuttass mindenféle finom, tápláló anyagot a bőrödbe. Szóval érdemes lenne pakolásokkal kényeztetni az arcodat és/vagy a testedet. A Bika Hold kedvez az otthonod szépítésében is. Díszekkel, virágokkal tavaszi hangulatot varázsolhatsz.

PÉNTEK – március 19.: Az Ikrekbe lépő Hold aktuálissá teszi a szellőztetést. Biztos, hogy mindennap szellőztetsz, de ma megteheted hosszabban vagy sűrűbben. Viszont kerti munka tilalom van érvényben. Szóval a kertet most hagyd! Inkább süssél valamit! A növő Hold megnöveli a süteményed vagy kenyered térfogatát. Ezzel biztosan sikert fogsz aratni.

SZOMBAT – március 20.: A tavaszi napéjegyenlőség napján a Hold marad az Ikrekben. Ettől a mai nap is „levegős”, ami azt jelenti, hogy szellőztethetsz, kommunikálhatsz, egyeztethetsz. Még mindig nő a Hold. Ez továbbra is kedvez tápláló pakolásoknak. De nem csak a testedet, hanem az elmédet is táplálhatod. Szellemi táplálékra is gondolj ma!

VASÁRNAP – március 21.: Kora délután lép a Rákba a Hold. Onnantól a „vizes” Hold teázást és/vagy fürdőzést javasol. Készíts egy illatos teát, és csinálj egy forró fürdőt otthon! Ne felejtsd el meglocsolni a növényeidet a szobában és a kertben is, ha nem esik! A növő Hold segít, hogy a növények „megigyák” az összes vizet.

HÉTFŐ – március 22.: Ma egész nap a Rákban jár a Hold. Emiatt a tegnapi naphoz hasonlóan szentimentális, romantikus hangulatban leszel. A Rák Hold a család és főleg az édesanya bolygója. Ha nem tudod meglátogatni, akkor hívd fel őt! Nem kell ahhoz anyák napja, hogy kedveskedj neki. Ma is locsolhatsz és moshatsz.

KEDD – március 23.: Mivel késő éjjel lép ki a Rákból a Hold, a mai napra is az érvényes, ami a tegnapira: locsolj, moss, teázz, és ne szégyelld a könnyeidet! A szentimentális hangulat érzékenységgel jár együtt, ami könnyeket csalhat a szemedbe. Ezek lehetnek a meghatottság könnycseppjei is…

Heti holdhoroszkóp

Tavaszi hangulatban (Fotó: Pixabay)

Erre figyelmeztet a heti holdnaptár

Heti holdhoroszkóp táblázat 2021. 03. 17–23.

Heti holdhoroszkóp táblázat 2021. 03. 17–23.

 

Ez is érdekelhet Testvérek Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top