nlc.hu
Horoszkóp

Sértődékeny csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek apróságokon is mindig megsértődnek – vigyázz velük!

A te környezetedben is van olyan, akinek olyan bármit is mondani, mintha tojáshéjakon lépkednél? Ez a 4 csillagjegy nagyon könnyen megsértődik, jobb, ha vigyázol!

Tény, mindannyiunknak vannak könnyebb és nehezebb időszakaink, de vannak, akikkel szinte folyton vigyázni kell a hangsúlyra. Most a 4 legérzékenyebb, legöntudatosabb csillagjegyet mutatjuk be, akik esetében jó, ha átgondolod, mit mondasz, mielőtt megszólalsz, mert sértődés lehet belőle!

Halak

A Halak csillagjegy érzékeny, szereti a drámát, bár elsőre ezt nem feltétlen mondanád meg róla. Egyik alapbeállítódását leginkább a melankóliához lehet hasonlítani, és ha megbántják, szereti azt érzékeltetni, hogy ő a világ legsértettebb embere. A Halak nagyon félnek a sérülésektől, ennek ellenére – vagy pont ezért – szinte mindig olyan helyzetbe keverik magukat, amiből azt a konzekvenciát vonhatják le, hogy a világ őket csak bántani akarja. De miért csinálja ezt a Halak? Bármilyen ellentmondásos is, a Halak valójában a fájdalomból táplálkozik.

Oroszlán

Minél nagyobb az egónk, annál nagyobbat tudunk koppanni – ezt pedig az Oroszlán is tapasztalhatja nap mint nap. Na, persze, nem feltétlenül tudatosan, hiszen esze ágában sincs alább adni az egóját, így, amikor megsértik, az elsöprő erejű dühöt és fájdalmat képes felszabadítani.

Sértődékeny csillagjegyek

A Halaknál már csak a Kos sértődik meg hamarabb (Fotó: Getty Images)

Az Oroszlán számára fontos, hogy visszajelzéseket kapjon a környezetétől, de leginkább csak a pozitívakat tudja befogadni. Szüksége van az elismerésre, a figyelemre, de, ha egyszer valakiben csalódnak, a bizalom összetörik, ő pedig összeroppan.

Kos

A Kos igazán különleges csillagjegy, akiről rendszerint az önfejűség jut az eszünkbe, és talán pont emiatt is képes nagyon hamar megsértődni. Az egyik legsértődékenyebb jegy, akivel nagyon nehéz dolgod van akkor is, ha egyébként eszed ágában sem állt megbántani. Ha a Kos úgy érzékeli, hogy megsértették, akkor támadásba lendül, letarol, majd sértetten elvonul.

Ez a viselkedés rendszerint abból fakad, hogy rettentő sérülékeny, fél a sebezhetőségtől, és sok mindent magára vesz  – olyat is, amit mások nem. Ha egy Kost bántottál meg, készülj fel a hosszas engesztelésre, és arra, hogy alá kell menned, ha el akarod nyerni a bocsánatát.

Nyilas

A Nyilasok igazi társasági emberek, nyitottak, humorosak, érdeklődők – és rettentő könnyen megsértődnek. Habár alapjáraton lazák, vagy legalábbis annak tűnnek, szeretnek nyüzsögni, pezsegni, viccesen beszólogatni, és magukon is jót tudnak nevetni, de ha valami olyan sérelem éri őket, ami eltalálja a gyenge pontjukat, akkor sokáig nyalogatják a sebüket.

Ettől függetlenül a Nyilas nem haragtartó jegy, nála inkább abban nyilvánul meg a sértettség, hogy otthon, a négy fal között gondolkozik el azon, hogy ki, mit és miért mondott, vagy hogy neki mit kellett volna reagálnia.

via

Csillagjegyek, akik…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top