nlc.hu
Horoszkóp

Ha a Kos férfi egyetért veled, tuti szerelmes

7 csalhatatlan jel, hogy a Kos férfi beléd zúgott

A magabiztos, energikus és szenvedélyes Kost egyszerűbb meghódítani, mint remélted. De vajon beléd szeretett, vagy csak játszik veled?

A Kos férfi erőteljes, férfias, azaz minden porcikájában olyan személy, akivel elképzeled, hogy egy életen át oltalmaz, miközben erős karjaival gyengéden ölel. Amikor pedig egyre jobban megismered, az is kiderül, hogy határozott életcéljai vannak, amik eléréséért következetesen megdolgozik. Ennyi határozottság riasztó lehet, de könnyebb elcsábítani, mint sejtenéd. Ha pedig beléd szeretett, nem lesz nehéz felismerni.

nő férfi randevún virággal

Fotó: Unsplash

1. Rajong érted

Nem szavakkal fejezi ki az érzelmeit, annak nem mestere. De számos érintés, apró gesztus, ajándék beszél helyette. Ha elcsíped, mit mond rólad az ismerőseinek, vagy azon kapod, a szeme sarkából gyengéden mindig téged les – egyértelmű, hogy rajong érted.

2. Mindig egyetért

Jellemzően mindenkinek vele kell egyetérteni. Ő a véleményvezér, aki nem fogadja el az elutasítást. Most pedig, csüng a szavaidon, csak az számít, hogy te mit gondolsz. Nem kérdéses, odavan.

3. Te vagy a legfontosabb

Mindig határozott sorrendben jöttek számára a dolgok. Karrier, barátok, pénz, utazás… Tervezetten megvolt mindennek a helye. Most pedig könnyedén rúg fel programokat, hogy veled lehessen. Értékeld, csakis miattad teszi!

4. Udvariasabb, mint valaha

Úriemberként viselkedik, még ha kicsit ügyetlenül is. Imádja, ha egy nő nőies és természetes, ő pedig megpróbál tökéletes lovagként viselkedni veled. Virágot visz, felsegíti a kabátodat és minden megtesz, hogy hercegnőnek érezd magad.

5. Hosszas leveleket ír

Nem erőssége az érzelmek kimutatása, de próbálkozik. Üzenetek lefekvés előtt, hosszas e-mailek munkahelyi ebédszünetben. Sőt, kézzel írt levél. Tudja, hogy írásban néha könnyebb kifejezni, amit érez. Fontos vagy neki.

6. Védelmez és kényeztet

Óv és véd a világtól, szeretné, ha mindig biztonságban lennél. Közben pedig a tenyerén hordoz, azt szeretné, ha a legboldogabb ember lennél a földön, méghozzá általa.

7. Bemutat a legközelebbi hozzátartozóinak

Eljött a biztos pont, hogy hosszú távra tervez veled, és mélyek az érzései. Összejövetelt szervez a legközelebbi barátainak, majd bemutat a családjának is. Előtte pedig biztosít róla: teljesen mindegy, bárki ellenkezik-e, te vagy számára a világ közepe.

(via bonobology)

Ez is érdekelhet házasság Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top