nlc.hu
Horoszkóp

Az Oroszlán veszi a legszuperebb ajándékot

Ebben vagy a legjobb, ha tűz csillagjegyben születtél

Mindenki jó valamiben. Gondolj bele, hogy te mivel ösztönzöl, vagy teszel boldoggá másokat, és nyugodtan legyél büszke magadra.

Ha egy szürke, esős napon nem érzed magad jó passzban, erőltesd magadra a rózsaszín szemüveget, és keresd meg az előnyös tulajdonságaidat. Vagy kérdezd meg néhány barátodat, hogy ők miért kedvelnek? Egyből érkezni fognak a válaszok, te pedig látni fogod, hogy felhők mögött mindig süt a nap.

sivatagban sétáló pár

Fotó: Unsplash

Kos – inspiráló a kitartásod

Mindenki elismeri a keményfejűségedet, pláne, amikor egy csapat élére állva éred el a kitűzött célokat. De ami igazán lenyűgöző benned, az az állóképességed és a fizikumod. Bár nem minden sportban érzed magad otthon, amibe csak belekezdesz, azt sikerre viszed. Olyan energia, kitartás és hév van benned fizikai aktivitás közben, ami rendkívül motiváló másoknak. A kihívás soha nem rettent el, nagyon jó példával jársz elöl.

Oroszlán – igazán tudsz adni

Szeretsz a középpontban lenni, és hogy imádod bezsebelni az elismeréseket. Ennek egyik módja, hogy szeretsz ajándékozni, és a legszuperebb ajándékokat veszed. Tökéletesen személyre szabott ajándékkal leped meg szeretteidet, és ünnepled őket: ebből persze te is visszakapsz. A legjobb módja annak, hogy kapj, az ajándékozás – ezért senki nem hibáztathat. Legfeljebb egyre többen hívnak meg a születésnapjukra!

Nyilas – bárhol feltalálod magad

Vonz az ismeretlen, a felfedezés öröme, és nem félsz kockáztatni. De a leginkább csodálatra méltó, ahogy bármilyen helyzetben feltalálod magad, és bárhol képes vagy megvetni a lábad. A Jupiter szerencséje kíséri a kalandjaidat, nem egyszer húz ki a csávából, egy karcolás nélkül. Természetesen a közvetlen és optimista személyed is közrejátszik abban, hogy a világban bárhol otthonosan mozogsz, és örömmel látnak a beduin sátortól a pigmeus kunyhóig mindenhol.

(via Bustle)

Ez is érdekelhet lakást festő nő Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top