nlc.hu
Horoszkóp

Relax-gyorssegély a horoszkóp szerint

Így kapcsolj ki, ha csak fél órád van

Amikor a nap közepén besokallsz, vedd elő egy fél órára kedvenc relaxációs tevékenységedet, és térj vissza felfrissülve.

Minden csillagjegy számára van egy tipikus tevékenység, amivel pillanatok alatt pihenő üzemmódba kapcsol. Vedd elő, amikor már fő a fejed, és vonulj félre egy csendes sarokba.

nő kádban citrusok közt

Fotó: Unsplash

Kos (március 21. – április 19.)

Csakis a mozgás! Ha nem tudsz kifutni a kertbe, nyiss ablakot, és keress egy átmozgató videót. Ha jógázol, tíz napüdvözlet után megújulva térsz vissza a munkához.

Bika (április 20. – május 20.)

Íz, illat, étel, ital frissít fel. Gyújts illatgyertyát, és bámulj ki mellette az ablakon. Vagy egy isteni kávé és egy finom csoki mellett pihenj meg, a koffein és az aromák garantáltan feldobnak.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Beszélgess! Egyeztesd az időpontot valakivel, akivel rég beszéltél. Egy fél óra csevegés, pletyka úgy feldob, mintha órákat aludtál volna.

Rák (június 22. – július 22.)

Vedd elő a kézimunkádat. Kötés, hímzés, vagy egy bonyolult, felnőtteknek szánt színező: rajongók akár Jason Momoát is satírozhatják a flow érdekében.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Imádod az énidő nevű relaxációt. Igazából semmi specifikus, mert bármi örömmel és frissességgel tölt el, amikor magaddal foglalkozol. Meditáció, fekvőtámasz, egy rész a sorozatodból – magaddal voltál, és jólesett!

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Nehezen lazulsz el, az agyad mindig keresi, mit lehet tenni. Csapd be, lazulj el tevékenyen! Kezdj bele egy több ezer darabos puzzle kirakásába, meglátod, menni fog.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A barátaid körében kapcsolsz ki igazán. Kávézz vagy ebédelj valamelyikükkel, ha nem teheted, marad a videóhívás. A társasági élettől mindig jobban érzed magad.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Misztikus lelked alig várja, hogy az izgalmas krimi végére érj. Ne csalj, most csak tényleg fél órát szánj az olvasásra! Kikapcsol, de felvillanyoz egyszerre.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Hiányzik az utazás, az igazi kaland. Nézz meg egy útifilmet, és tervezd fejben a következő utat. Keress hozzá információt, mindig lázba hoz ez a kutatómunka.

Bak (december 22. – január 19.)

A gyökereidre és a családodra mindig jó szívvel szánsz időt. Hívd fel egy idősebb rokonodat, vagy valamelyik szülődet. Nosztalgiázzatok kicsit, mindketten boldogan folytatjátok a napot.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

A tudomány és a világ érdekességei számodra az igazi kikapcsolódás. Vedd elő a kedvenc lexikonod, vagy nézz meg egy virtuális kiállítást. Igazán feldob, amikor tanulsz valamit.

Halak (február 19. – március 20.)

Vegyél egy fürdőt, vagy zuhanyozz egyet. A víz egyszerre megnyugtat és felfrissít, elmossa a gondjaidat. Cseppet se zavarjon, hogy a déli nap a habos kádban talál!

via

Ez is érdekelhet ametiszt kristály kézben Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top