nlc.hu
Horoszkóp

Ismerd meg a legjobb barátodat!

Ők 3 csillagjegy legjobb barátai

Mondhatod erre: hiszen ezer éve ismerem! Ha az asztrológia szerinti ideális barátod horoszkópja megegyezik az övével, akkor is felfedezhetsz újdonságokat a kapcsolatban.

A barátság is változik, fejlődik, mint te magad. Lehet, hogy megszakad egy öröknek hitt barátság, és valahol a jövőben folytatódik. A legjobb barátodat és a vele való kapcsolatot is jobban megismered, ha az asztrológia szempontjait is figyelembe veszed.

barátnők tengerparton

Fotó: Unsplash

Bika

Nevezhetnek makacsnak, de máshonnan nézve ez kitartás, amivel mindig eléred a céljaidat. Erős személyiséged előtt sokan fejet hajtanak, de van miért tisztelni téged. Kemény dolgozol, őszinte vagy és kitartasz a barátaid mellett a végsőkig.

Ideális barátod: a Halak

A legbékésebb csillagjegy, aki nem szeret összetűzésbe kerülni. Önzetlen és végtelenül megértő. Kiegészíti a keményfejűségedet, nem áll le minden csip-csup ügyben vitázni és megérti a gondjaidat. Segít más nézőpontból látni a világot, mindezt türelemmel teszi. Ő pedig mindig biztonságban érzi magát melletted a világban.

Szűz

Természetes intelligenciád, józan eszed csodálatra méltó. Minden helyzetben feltalálod magad, megoldasz minden nehézséget. Bármikor kapható vagy egy szívességre, örömet okoz, ha mások kedvére tehetsz.

Ideális barátod: a Skorpió

Hozzád hasonlóan értelmes és racionális személy, csak teljesen másképp használja a fejét. Amikor te elemzel és számítgatsz, ő a megérzéseit és az érzelmeit használja majd. Nagyon jól kiegészítitek egymást, tökéletes csapatot alkottok.

Nyilas

Felfokozott, spontán ember vagy, tele életörömmel. Amikor úgy érzed, egyhangúvá válik az életed, egyből megtalálod a kalandos oldalát. Átvitt értelemben is igaz: bármilyen szórakoztató vagy az utazás közben, néha elfelejted, mi is valójában az úti cél.

Ideális barátod: a Kos

Míg te kalandor vagy, ő egy igazi törtető. Te előhozakodsz egy remek ötlettel, ő pedig segít abban, hogy mielőbb valóra váljon. Amikor elbizonytalanodsz, mindig képes motiválni, és lelkesíteni. Ti ketten együtt nem ismertek lehetetlent.

(via elitedaily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top