nlc.hu
Horoszkóp

6 kristály az eredményes tanulásért

Tanulj gyorsabban a kristályok segítségével!

Soha ne hagyd abba a tanulást, az élet sem hagyja abba soha a tanítást – tartja a buddhista mondás. Ha úgy érzed, elkel a támogatás, az ásványok rezgése is segít.

Minden nap tanulunk, még ha nem is vagyunk tudatában. Tanulni soha nem késő, és ha valaki egészen idős koráig folyamatosan használja a memóriáját, jócskán csökken a demencia veszélye is. Ezek a kristályok gyengéden segítenek kihozni magadból a legjobbat.

kvarc kristály kézben

Fotó: Unsplash

1.Kalcit

Erősen növeli az emlékezőképességet, és átsegít a tanulási nehézségeken. A motiváltságra is jó hatással van, fejleszti az intuíciót, éleslátást.

2. Karneol

A magabiztosság, az erő köve. Segít a kifejezésben, önkifejezésben. A logikai képességeket erősíti és a döntéshozásban is előnyödre válik.

3. Tiszta kvarc

A kristályok kristálya, a legfőbb gyógyító, tisztító kő. Növeli az energiaszintet, segít az összpontosításban. Segít befogadni az információt, megszűrni, beépíteni. Tisztánlátást, mentális frissességet hoz.

4. Tigrisszem

A kitartást és bátorságot erősíti, miközben egyben nyugtató, csendesítő hatása van az elmére. Jó hatással van a szorgalomra. Eltökéltté tesz, segít megszűrni a környezet zavaró tényezőit, a tökéletes fókuszt hozhatod vele létre.

5. Amazonit

Az idegrendszer kiegyensúlyozásával, a szorongás, idegesség lecsillapításával segíti a tanulás eredményét. Ha nyugodt állapotban tanulsz, gyorsabban haladsz, és könnyebben emlékezel.

6. Szodalit

A vizsgadrukk és a pánik ellenszere. Nyugtat és erőt ad, képes leszel általa előhívni a tanultakat. Tanulás közben fejleszti a logikát és a intuíciót.
Tedd a zsebedbe vagy viseld ékszerként, és tanulj meg bízni önmagadban is!

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top