nlc.hu
Horoszkóp

Nem meglepő, hogy a víz csillagjegyek a legérzelmesebbek

Ők a legérzelmesebb csillagjegyek

Gyerekként még csodálkozol azon, hogy egyes felnőttek miért sírják el magukat egy boldog filmbéli jelenettől. Most te nyeled a könnyeidet, amikor örömhírt kapsz…

Valószínűleg a három legérzelmesebb csillagjegy egyike vagy, ha nem bírsz végignézni egy „zs” kategóriás romantikus filmet sem, százas csomag papírzsepi nélkül. Elbőgöd magad az eljegyzési hírek hallatán, és még a kölyökállatos videókat sem bírod könnyek nélkül.
Nem meglepő, hogy a dobogó három fokán a víz elem jegyei állnak, ők azok, akiknek az életét és döntéseit az érzelmek határozzák meg, minden más ezután következik.

pasi kiskutyával

Fotó: Unsplash

Rák (június 22. – július 22.)

A Hold az uralkodó bolygód. Ez az égitest vezérli az érzelmeket, nosztalgikus emlékeket és az érzékenységet. Hajlamos vagy elveszni az érzelmeidben. Bár belátod a másik igazát, ha észérvekkel megy szembe veled, de elsőként érzelemből reagálsz. Mélyen megérint a természet, és hajlamos vagy elmerülni a múlt eseményeiben, és nosztalgikusan merengeni.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Szenvedélyed és az igazság melletti hangos kiállásod könnyen megtéveszti az ismeretleneket. Akiket közel engedtél magadhoz, jól tudják: csupa érzelem és finomság lakozik a csípős külső burok mögött. Nagyon lassan építed ki az érzelmi köteléket, éppen a sérülékenységed miatt. De akit egyszer a bizalmadba fogadtál, amellett mindig kiállsz, és mély és érzelmes kapcsolat köt össze vele örökre.

Halak (február 19. – március 20.)

Az álmok és az érzelmek tengere az otthonod, lubickolva éled ki magad mindkettőben. A spiritualitás és a művészet mindig az életed része valamilyen módon, meghatározza a kapcsolataidat is. Mindenkiben meglátod a szépséget, és azt is, hogy bárki segítségre szorulhat az élete adott pontján. Együtt sírsz, együtt nevetsz a szeretteiddel, de nem okoz gondot egy idegenhez kapcsolódni, és a legmélyebb empátiával fordulni felé.

(via bustle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top