nlc.hu
Horoszkóp

Válassz virágot a horoszkóp szerint

Ez a születésed szerinti virágod szimbóluma

A tavasz magával hoz számos olyan változást, ami szemnek, szájnak és a léleknek is felüdülést hoz a téli szürke hónapok után.

Idén különösen lassan bontakozik a természet, míg tavaly április végén már rózsák nyíltak, most még a bimbókat is alig látni ugyanott. Orgonaillattal már töltekezhetünk, de a bodzaszörp biztosan nem májusi dátummal készül.
A születési dátumodhoz nem csupán a csillagjegy kapcsolódik, de egy meghatározott virágfajta is. Szerezz magadnak vele örömet, és lepd meg a barátaidat a saját virágukkal.

nő virággal

Fotó: Unsplash

Kos (március 21. – április 19.)

Az energiáddal összhangban lévő, ragyogó piros, bordó vagy lila tulipán a virágod. A szerelem, a játékosság és a vidámság szimbóluma – ennek megfelelően helyezz el egy csokrot az otthonodban.

Bika (április 20. – május 20.)

A szemet gyönyörködtető és csodás illatú liliom igazán neked való, hiszen imádod az érzéki gyönyöröket. A liliom a tisztaság, ártatlanság szimbóluma, emellett a bódulaté is.

Ikrek (május 21. – június 21.)

A szerelem, társasági lét, pezsgés éltet. A rózsa a szenvedély szimbóluma, amiből egy színes csokor mindig emlékeztetni fog, hogy bárhogyan fejezed ki a gondolataidat, mindig legyél önmagad.

Rák (június 22. – július 22.)

A vadvirágok a természetesség, kedvesség, romantikus lélek szimbólumai. Nem kell mondani, ez igazán te vagy! Egy csokor vibráló színű szarkaláb üdítő látvány lesz, ami mindig mosolyra fakaszt.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

A Nap uralta csillagjegyed után nem meglepő, hogy a napraforgó a te virágod. A sugárzás, szellemi nagyság, a megvilágosodás szimbóluma. Ugyanúgy vonzza a tekintetet, mint te magad, bárhol megjelensz.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kevesen ismerik a maximalizmusod árnyékában megbúvó mókás oldaladat. A százszorszép a játékosság szimbóluma, egyszerű tökéletessége pedig tükrözi a lényedet.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Hosszú száron ringatózó, hatalmas, szépséges pomponok – a hortenzia kecsessége és harmóniája tökéletesen passzol hozzád. Az elkötelezettség és a felfedezés szimbóluma.

Skorpió (október 23. – november 21.)

A szenvedély, a misztikum, a luxus és szépség megtestesítője a pünkösdi rózsa. A tavasz, az újjászületés jelképe, éld át vele te is a megújulást és tavasz erejét.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Az életöröm és a hiúság szimbóluma a szegfű, így szimbolikájában is nagyon jól jellemez. Bár az egykori piros és fehér változata nem túl trendi, kisebb virágú, illatos kerti változatai cserépben is gyönyörűek.

Bak (december 22. – január 19.)

A hűséget és a kitartást jelképezi a fokföldi ibolya. Mindkét tulajdonság fontos jellemződ, ráadásul visszafogott eleganciával, cseppnyi luxussal ötvözve.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

A különlegesség, az egyediség éltet, így fejezed ki magad. Az orchidea a virágod, amely nem bonyolult, de különleges bánásmódot igényel. A kifinomultság és a műveltség szimbóluma.

Halak (február 19. – március 20.)

Az inkaliliom a barátság, az odaadás és a hűség szimbóluma. Mintha téged jellemezne! Különleges virágai, finom illata hűen tükrözi művészi kifinomultságodat.

via

Ez is érdekelhet növény Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top