nlc.hu
Horoszkóp

Májusban az Ikrex exe is jelentkezik

3 csillagjegy, akiknek az exe bejelentkezik

Már éppen kigyógyultál a szívfájdalomból, alig jut eszedbe a szakítás. Elpakoltad a közös emlékeket, talán már készen állsz egy újabb kapcsolatra… amikor váratlanul felbukkan a semmiből.

Egy kapcsolat végét is el kell gyászolni, és sok mindentől függ, hogy ez mennyire nehéz. Ha egykori párod a környéken lakik, gyorsabban túlteszed magad, hiszen fel kell készülnöd rá, hogy gyakran láthatod. Persze ilyenkor is roppant fájó, ha ő talál elsőként magának valakit. De ha jó ideje egyáltalán nem láttad, megrázó lehet a találkozás: még ha békülni is akar.
Ha egyike vagy ennek a háromnak, számíts rá, májusban az exed megjelenik.

nő pitypangok között

Fotó: Pixabay

Bika (április 20. – május 20.)

Erősnek érzed magad és rendkívül vonzónak. Készen állsz az újabb kapcsolatra, nagyon sokat dolgoztál azért, hogy ismét lelkileg rendben legyél. Természetesen nem az exedet várod vissza, de készülj fel rá, hogy megjelenik. Talán véletlen, talán valahonnan megtudta, mennyire jól vagy és ragyogsz, de kíváncsi lesz, adnál-e még egy esélyt neki.
Keményen megdolgoztál azért, aki lettél. Gondolj arra, miért szakítottatok, és hogy bármi változott-e rajtad kívül: erős lettél, egyedül.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Már ismerkedsz, szórakozol, talán az exed óta kalandban is volt részed. Keresed a következő szerelmet, boldog vagy a barátaiddal és az életeddel. Ebbe az idillbe csörög bele a telefon… csak egy érdeklődés az exedtől: hogy vagy, mi van veled? Amikor szakítottatok, nem maradtál barátságban vele. Pontosan tudtad, hogy nem akarsz tőle már soha semmit. Próbálj meg felnőttként, érzelemmentesen reagálni. És legyél türelmes, hamarosan érkezik valaki, akivel nagyon boldog leszel.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Nagyon vágysz a párkapcsolatra, de nem vagy elég rutinos és merész ismerkedő. A randizás vonz és taszít egyben, legszívesebben várnád a herceget, hogy bekopogtasson. Az online világban is próbálkozol, de bátortalanságod nem vezet sok sikerre. Folyton ellenőrizgeted az online fiókjaidat, amíg érkezik egy váratlan üzenet. Egykori szerelmed jelentkezik. A pillangók a gyomrodban azt jelzik, nem vagy túl ezen igazán. Adj egy esélyt magatoknak, ez a láng még feléleszthető.

(via yourtango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top