nlc.hu
Horoszkóp

Így dekorálja a hálószobáját 4 csillagjegy

Az Ikrek az ágyában éli az életét

Többnyire az alvás és az intim együttlét tere a hálószoba. Biztonságos hely, egy kis oázis, ami mindig tükrözi lakójának a személyiségét.

Minden csillagjegynek megvan a sajátos igénye, hogy milyen legyen a szoba, ahol álomra hajtja a fejét. A jellegzetes tulajdonságuk alapján megvan az az egy tárgy, ami esszenciája a személyiségüknek, és ott van a helye a te hálószobádban is, ha egyik vagy a négy közül.

hálószoba

Fotó: Unsplash

Kos: ledfüzéres függöny

Hangos, büszke és vibráló a lényed. Mindenről megvan a véleményed, és szereted, ha felismerhető vagy. A ruháid, a lakásod és a hálószobád is olyan, hogy aki belép, egyből rávágja: pont ilyennek képzeltem el! A ledfüzér eleganciája és fénye a saját ragyogásodra emlékeztet, elalvás előtt, a leghúzósabb nap végén is.

Bika: makramé álmok

Földjegyű lélek vagy, a természet közelsége elsődleges. Szereted a natúr színeket, a letisztult, egyszerű, világos környezetet, sok növénnyel. Ha valamelyik túra során egy szép faágat találsz, egyedi, csak neked szóló alkotás is készülhet rá. Minden nap a természet közelségét hozza el.

Ikrek: takarók és párnák tömkelege

A kettősség már sokaság! Szereted a túlzásokat, szeretsz élni. Az ágy nem csupán a pihenés színtere. Az intim pillanatokon kívül innen telefonálsz hosszasan, itt nézel filmet és néha még itt fogyasztod a vacsorát, vagy reggelit is. Rengeteg takaró és párna hirdeti, ez az ágy a te otthonod.

Rák: romantikus ágynemű

Bár az Ikrek párnáit is képes lennél telesírni, te nem a mennyiség, hanem a stílus felé veszed az irányt. Virágos ágyneműhuzat, fodros szélű párna, patchwork ágytakaró. A biztonságos hely, ahol ha fejedre húzod a takarót, nem jönnek elő a hétköznapok szörnyei.

(via spruce)

Ez is érdekelhet kristály Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top