nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik utálják a számonkérést

Ezek a csillagjegyek utálják a számonkérést

A maximalista, az öntörvényű, a vezető és a szuperfüggetlen. Ezek a csillagjegyek bizony nem viselik el az elszámoltatást...

Nem arról van szó, hogy a most következő csillagjegyek szülöttei ne vállalnák a felelősséget a tetteikért, vagy ne teljesítenének kiválóan, egyszerűen csak ki nem állhatják, ha ellenőrizgetik és elszámoltatják őket…

Kos

A Kosok ki nem állhatják, ha mások bármilyen módon beleszólnak vagy beleavatkoznak a dolgaikba, a számonkérést pedig kiváltképp gyűlölik. A legkevésbé sem arról van ugyanakkor szó, hogy elsunnyognák a kötelességeiket és ezért nem akarnak azokkal utóbb elszámolni. Sőt! Nagyon is maximalisták, igényesek és mindenből a lehető legtöbbet igyekeznek kihozni, ugyanakkor fontos számukra, hogy a saját – többnyire szélvésszel vetekedő – tempójukban, a saját módszereikkel dolgozhassanak, a végeredmény minőségét pedig lehetőleg még látatlanban se kérdőjelezze meg senki. Ezt ugyanis a beléjük vetett bizalom hiányának és végső soron sértésnek veszik.

Oroszlán

Az Oroszlánok született vezetők, épp ezért a számonkérést kikérik maguknak, annál szívesebben számoltatnak el ugyanakkor ők másokat. A hierarchiát kizárólag akkor tartják tiszteletben, ha ők maguk csücsülnek a tetején – hiszen mi sem természetesebb ennél –, azonban ha nem ez a helyzet, kicsit sem törődnek vele. A jegy szülötteit egyébként nem is különösebben érdemes elszámoltatni, ugyanis az esetleges retorzióktól sem tartanak. 

Utálod a számonkérést?

Te is utálod a számonkérést? (Fotó: Getty Images)

Bika

A Bikák öntörvényűek és rendkívül makacsok, az elszámoltatás – vagy akár annak a puszta lehetősége – pedig kifejezetten frusztrálttá teszi őket. Pontosan tudják, hogy mit akarnak megvalósítani, és azt is, hogy miként, emiatt nem csupán, hogy nincs szükségük utasítgatásokra, de azok sokkal inkább bénítólag hatnak rájuk, mintsem motiválnák vagy segítenék őket. Esetükben nem működik sem a parancs, sem pedig a fenyegetés, de még a meggyőzés sem igazán. Egyszerűen hagyni kell őket a maguk útján haladni. Odaérnek. 

Vízöntő

A Vízöntők szuperfüggetlenek és nem szimplán csak utálják a számonkérést, de fel is háborítja őket. A legkevésbé sem szabálykövetők, ehelyett a váratlan, újító megoldásokat részesítik előnyben. Ha tanácsokkal, utasításokkal látják el őket, előszeretettel cselekszenek éppen ellentétesen – bátran, mi több, egyenesen élvezettel felvállalva az ebből adódó konfliktusokat is. 

via

Még több horoszkóp:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top