nlc.hu
Horoszkóp

5 csillagjegy, aki bárkibe belezúg

Ezek a csillagjegyek könnyen szerelembe esnek bárkivel

A szerelem érzéséhez sokaknak elköteleződés, hosszas ismerkedés és a bizalom kialakulása szükséges. De vannak, akik pillanatok alatt kötődni képesek.

A a legtöbben csínján bánnak a szerelem szóval az ismerkedés, a randik idején, de a kapcsolat elején is. Olyannyira, hogy a „mikor mondjuk ki először, hogy szeretlek” témakört elsőként dobja ki még a kereső is. Fontos, hogy tisztában legyünk a saját érzéseinkkel. De tudni kell, hogy a szerelem érzését nem lehet leállítani, vagy elhessegetni. Márpedig ennél az öt csillagjegynél az üstökös sebességével robban be az érzés.

cuki szerelmespár

Fotó: Unsplash

Rák: első pillantásra örök szerelem

A legérzelmesebb csillagjegyben születtél, képes vagy pár édes gesztustól elolvadni. Napok alatt rózsaszín ködben látod a világot, és kötődni kezdesz. Hetek alatt úgy érzed, életed szerelmével vagy, vele is maradsz örökre. Sajnos ha a másik fél nem így gondolta, ilyen rövid idő után is nagy fájdalmat okoz a váratlan szakítás. Vigyázz, mert kihasználhatnak.

Mérleg: hirtelen érzések, óvatos közeledés

Az legpozitívabb csillagjegy a tiéd, boldog, energikus lény vagy. Ha udvarolnak neked, az roppantul imponál, a mennyben érzed magad a törődéstől. Nagyon gyorsan előtörnek az érzéseid, és be is ismered – de nem vagy olyan naiv, mint sokszor a Rák. Adsz időt magatoknak az új pároddal, akinek hűséges és ragaszkodó partnere leszel.

Kos: bármikor beleveti magát

Impulzív vagy, hirtelen tör rád minden nagy érzés, a szerelem is. Kíváncsi vagy, szívesen kockáztatsz: hirtelen ugrasz bele egy kapcsolatba is, amikor fülig belezúgsz valakibe. Ha a párod hasonló személyiség, és nem ijeszti el a temperamentumod, valóban hosszú kapcsolat lehet.

Halak: szerelem a szerelembe

Romantikus álmodozó vagy, aki sokszor elveszik a képzelet világában. Tovább szövöd az elhangzott párbeszédeket, érzelmeket társítasz hozzájuk. Ha valaki egyszerűen kedves veled és tetszik, az érzelmeit is túlértékeled, és magadban is szerelmes érzéseket dédelgetsz. Magába a szerelembe vagy szerelmes, így minél többször belehabarodsz másokba, hogy újra és újra átéld.

Oroszlán: énközpontú lángolás

Mindig a figyelem középpontjába vágyódsz, ahol téged magasztalnak. Ha valakitől ezt feltétel nélkül megkapod, úgy érzed: hazaértél. A másik figyelme, törődése, önfeláldozása számodra a saját értékeidet érvényesítik, erősítik. Persze ha valaki vissza akar élni az érzéseiddel, ennélfogva könnyen megteheti. Óvakodj a semmiből felbukkanó, gyanús széptevőktől!

(via pinkvilla)

Ez is érdekelhet szerelmespár tengerparton nyári szerelmi horoszkóp Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top