nlc.hu
Horoszkóp

Mindig gyerekként kezeli az anyja a Rákot

3 csillagjegy, akit nem enged felnőni az anyukájuk

Ha már jó ideje egyedül élsz, vagy saját családod van, pontosan tudod, mennyire zavaró az olyan szülő, aki nem veszi tudomásul: önálló életed van.

Senki nincs ott reggel, hogy elkészítse a kakaódat, vagy hogy elintézze a közművekkel való macerát. Találtál önállóan munkahelyet, társat, esetleg már gyerekeid vannak, akikről te magad gondoskodsz. Az anyukád pedig egyszerűen képtelen felfogni: felnőtt vagy, és a magad útját járod!

olvasó idős hölgy

Fotó: Unsplash

Rák (június 22. – július 22.)

A család számodra a legfontosabb, és élvezed, hogy a szüleid gyereke lehetsz a mai napig. De az édesanyád sajnos nem érzi a határokat. Nehéz elfogadnia, hogy egyszerre vagy az ő kicsikéje, és valaki másnak a párja vagy a szülője. Meg kell értenie, hogy amikor hazamész, és elfogadod a kényeztetést, az nem jelenti azt, hogy ugyanakkor nem vagy képes tudatos felnőttként cselekedni, dönteni. Megbántódhat, de végre el kell fogadnia: nem vagy már gyerek.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Annyira vágysz a harmóniára, hogy nem vagy képes nemet mondani anyukádnak, pedig a párod felé húz a szíved. Pontosan érzi, hogy hezitálsz, ezt használja ki tudat alatt. Úgy érzi, elveszít téged, pedig büszkének kéne lennie rád, hiszen ő is benne van, hogy milyen sikeres felnőtt lettél. Ezt magyarázd el neki, és segíts magára találnia. Ha teljes lesz az élete, hagyja, hogy te is éld a magadét.

Bak (december 22. – január 19.)

A hagyományok, a családod értékrendje generációkon át központi helyen van, amit nagyon is tisztelsz. Saját elképzelésed van, hogyan alakítsd a magadét, de az édesanyád úgy fogja fel, hogy elutasítod a tradíciókat. Ő az irányítás elvesztésétől fél, te pedig attól, a gyerekeid megsínylik az összecsapást. Pedig akkor mutatsz nekik jó példát, ha látják: ki lehet törni a szülők árnyékából. Részletesen beszéld meg anyukáddal, te hogyan szeretnéd csinálni az életed… Ha belelát, nem érzi azt, hogy kívülálló szeretnél lenni.

Ez is érdekelhet anya és lánya Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top