nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek sajátosan látják az igazságot

4 csillagjegy, aki hazudik – vagy mégsem?

Kinek van igaza? Ez a kérdés sok mindentől függ. Több csillagjegy sajátos szemszögből nézi a világot, nekik mást jelent a hazugság is.

Az igazság mindig valakinek a saját nézőpontja. Hiába állítják akár többen is, hogy nincs igaza: az ilyen ember nem érti meg, miért támadják őt. Ezek a csillagjegyek teljesen sajátosan élik meg azt, amit nem lehet szépíteni: hazudnak, és kész!

ikrek piros hajjal

Az Ikrek magának is ellentmond / Fotó: Unsplash

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Addig csavarja a gondolatmenetét, amíg bebizonyítja, hogy igaza van. Főként a kegyes hazugság mestere – állítja, hogy valójában nem rossz dolog, ha az ember elferdíti a tényeket. Úgy tűnik, itt inkább az igazság van elferdítve!

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kettős természetével az őrületbe kerget. Nem hazudott ő! Csak tegnap még máshogy gondolta… Meggyőzően tudja bizonygatni az igazát, majd ugyanígy az ellenkezőjét. Kiváló kommunikációjával mesterien csűri a szavakat, inkább ráhagyod.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Ő tényleg nem hazudik, csak addig szépíti a dolgokat, amíg, khm, kissé hihetetlenné válnak. Szereti magát jó színben feltüntetni, és természetesen a figyelem középpontjában állni. Ehhez elkél a szavak ereje. Ha kiderül, hogy tódított, nagyon zavarba jön.

Halak (február 19. – március 20.)

Álomvilágában minden lehetséges, és minden igaz. Csak éppen semmi nem létezik. Amikor valótlant állít, könnyen lehet, hogy elveszítette a kapcsolatát a valósággal. Ilyenkor talán még segítségre is szorul, a sötét, durva való világtól hajlamossá válik a depresszióra is.

(via gostica)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top