Horoszkóp

Ez a 6 csillagjegy sosem rejti véka alá a véleményét

Sokan szívesebben hallják másoktól azt, amit valójában hallani szeretnének, még ha az nem is fedi teljesen a valóságot, míg mások a kíméletlen igazságra kíváncsiak akkor is, ha az fájdalmat okozhat nekik. A horoszkóp szerint ezek a csillagjegyek sosem rejtik véka alá a véleményüket, ők a szemedbe mondják, amit gondolnak, ők a legőszintébb típusok. Vajon te is köztük vagy? És a párod?

A Kos kimondja, amit gondol

Ez a 6 csillagjegy sosem rejti véka alá a véleményétA Kos soha nem titkolja az érzelmeit, nem fél kifejezni azokat, ő biztosan mindenkor kimondja, amit gondol. Sőt gyakran talán még vehemensebben is, mint kéne. Amikor azt látja, hogy valami nincsen rendben, nem roskad magába, hanem tudni akarja a választ, és a véleményét is megosztja. Ő az, aki soha nem finomkodik, ami a szívén, az a száján.

A Mérleg diplomatikus

őszinte csillagjegyek mérleg horoszkópA Mérleg nagyon őszintén, de mindig óvatosan és finom érzékenységgel fogja elmondani az igazságot, mert ő nem szeretne sem nagyobb vitát, sem fájdalmat okozni a többieknek. Ő mindenkor arra vágyik, hogy a világban megvalósulhasson a méltányosság és pártatlanság. Szerinte a hazugság a legnagyobb tiszteletlenség a többiekkel szemben.

Az Oroszlán kíméletlenül őszinte

őszinte csillagjegyek oroszlán horoszkópAz Oroszlánt nem különösebben érdekli, milyen következményekkel jár, amit kimond. Rendkívül büszke típus, ezért meggyőződése, amit ő jónak gondol, az úgy tökéletes. Keményen és határozottan mondja ki a véleményét, sosem cenzúrázza a mondandóját mások érzéseinek kedvéért. Igen, önző és beképzelt tud lenni, de az is biztos, ő az egyik legőszintébb csillagjegy.

A Nyilas humora betalál

őszinte csillagjegyek nyilas horoszkópA Nyilas végtelenül őszinte csillagjegy, akinek nincsenek szűrői. Nagyon diplomatikus és szórakoztató típus, aki mindenkor viccesen és rendkívül találóan fogalmaz, így időnként anélkül átléphet a határokon, hogy valójában tudna róla. Őszinteségével nem megbántani akar, inkább csak a változtatásban segíteni. Az is igaz, nem különösebben gyötrődik azon, amit egyszer kimondott. 

A Bika az őszinteség híve

őszinte csillagjegyek bika horoszkópHa a Bikának lenne szinonimája, az minden bizonnyal a hűség lenne. Az ő kitartásában, hűségében vakon lehet bízni, ami egyben azt is jelenti, hogy soha nem hazudna, és soha senkit nem tévesztene meg. Valódi barátként viszonyul a többiekhez, és kőkeményen ragaszkodik hozzá, hogy a barátok őszinték egymással.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

őszinte csillagjegyek szűz horoszkópSzűz is könyörtelenül kimondja, amit gondol, ő sem tartaná magában a véleményét. Nagyon kritikus típus, azonnal kiszúrja mások hibáit, és rávilágít. Rendkívül igényes, és nagyon magas elvárások szerint éli az életét, végtelenül maximalista nemcsak másokkal, önmagával is. Emiatt pedig képtelen magában tartani, ha valaki valamit nem úgy tesz, ahogyan azt szerinte kéne.

horoszkóp őszinte csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek nem rejtik véka alá a véleményüket (Thinkstockphotos)

Relationships Rules

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top