nlc.hu
Horoszkóp

Képezd magad gyógyítónak, ha ezeket a jeleket észleled

7 jel, hogy képes vagy spirituális gyógyításra

Egy ember életében viszonylag korán kiderül, ha segítségnyújtással, gyógyítással kell foglalkoznia. Ha te is közéjük tartozol és találkoztál a hivatásvággyal: már csak lépned kell!

Ha még nem találtad meg az életfeladatodat, figyeld a jeleket. Tudod, hogy emberekkel szeretnél foglalkozni, és azt is érzed, hogy szeretnek a társaságodban időzni. A spirituális gyógyításnak rengeteg formája létezik, de ha a fizikai gyógyítás érdekel, akkor is találhatsz ősi, holisztikus rendszereket. Ne félj tanulni, és felelősség se rettentsen el. Leírhatatlan érzés, ahogy valakinek az élete könnyebbé, vagy jobbá lesz általad!

rózsát nyújtó kezek

Fotó: Unsplash

1.

Mélyen átérzed mások gondjait, érzelmeit. Nagyon hamar ráhangolódsz az emberekre, teljesen idegenekre is.

2.

A közeli ismerősöktől az a visszajelzést kapod, hogy egyre kevesebbszer betegszenek meg. Minél gyakrabban találkozol valamelyikükkel, annál több hasonló tapasztalatról számolnak be.

3.

Az emberek akikkel találkozol, vagy hosszabb-rövidebb ideig együtt vagy, egyöntetűen kijelentik: pillanatok alatt jobban érzik magukat a jelenlétedben, mint előtte.

4. 

Mindig segíteni akarsz valakin, és ha éppen teheted, az elsők közt rohansz. Állandóan a fejedben járnak mások problémái, és hogy hogyan tudnál segíteni nekik, megoldást keresni.

5.

Sokszor úgy érzed, hogy szinte leszívták az energiádat, ha sok emberrel találkozol egy nap. Ha valakinek segítettél, támogattad, ez az erőtlenség még jobban érezhető.

6. 

Vadidegenek állnak meg segítséget kérni tőled, és sokszor öntik ki a szívüket, megdöbbentő nyíltsággal. Megérzik, hogy számíthatnak rád, és egyből a bizalmukba fogadnak.

7. 

Olyan kisgyerekek és kisállatok közelednek hozzád bizalommal, barátsággal, akik általában nem ennyire nyitottak. A gyerekek is szívesen megölelnek, és olyan ismerőseid is, akikkel nem vagy ennyire közeli kapcsolatban: de erőt merítenek belőled!

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top