Horoszkóp

Ez az 5 csillagjegy a holisztikus gyógyításban hisz

Ezek a csillagjegyek szentül hiszik, hogy a gyógyuláshoz a testet és a lelket is ápolni kell. Mesterséges anyagok helyett mindenben igyekeznek a természetest választani, és még a modern világban is próbálnak összhangba kerülni a természettel. Te is köztük vagy?

A Halak

holisztikus szemlélet csillagjegyek halak horoszkópA Halak nem csak a saját életére, a kapcsolataira is holisztikusan tekint. Hiszi, mindenki azt kapja vissza, amit ad, így ő mindig kedves, tiszteletteljes és megértő másokkal szemben. Igyekszik minél kevesebb negativitást és frusztrációt bevonzani az életébe, és próbálja a lehető legpozitívabban kezelni az élete eseményeit.

A Rák

holisztikus szemlélet csillagjegyek rák horoszkópA Rák őszintén hisz a mindfulnessben, vagyis a jelenben maradás gyógyító erejében. Az aktuális érzéseket, gondolatokat nem címkézi jónak vagy rossznak, egyszerűen csak objektíven szemléli azokat. Inkább csinál valamit tökéletesen, teljes erőbedobással, minthogy egyszerre több dologgal, önmagát szétforgácsolva foglalkozzon.

holisztikus gyógyítás csillagjegyek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek a holisztikus gyógyításban hisznek (iStockphoto)

Az Ikrek

holisztikus szemlélet csillagjegyek ikrek horoszkópAz Ikrek leginkább a kapcsolataiban alkalmazza a holisztikus szemléletet. Tudja, hogy a „megértem” szócska hatalmas erővel bír, ezért sokszor használja, és persze alkalmazza is. Amikor úgy érzi, egy kapcsolat mérgező a számára, nem fél lépni. Tüskét nem tart, ezért megbocsát, és mielőbb továbbáll.

A Szűz

holisztikus szemlélet csillagjegyek szűz horoszkópA Szűz esküszik a természetes gyógymódokra. Nem nehéz hinni neki, hiszen nagyon ritkán beteg, vagy ha mégis, gyorsan és hatékonyan kúrálja magát a természet eszközeivel. Nem szereti a tüneti kezelést, azt vallja, egy betegség során az egész testet és a lelket is gyógyítani kell. Próbál mindenkor a probléma gyökeréig kutatni.

A Vízöntő

holisztikus szemlélet csillagjegyek vízöntő horoszkópA Vízöntő egyformán hisz a régi gyógymódokban és a tudomány újító erejében, az ő szemlélete ezért holisztikus. A testére templomként tekint, amit úgy is tisztel. Az egyensúlyra törekszik, és mindig azt a módszert választja, amit hatékonynak érez, legyen az akár alternatív, akár hagyományos.

yourtango

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top