nlc.hu
Horoszkóp

Ne ijedj meg az erotikus álmaidtól

Ezt üzenik azok az álmok, amiben jelen van a szex

Amikor erotikus álomból ébredsz, a kellemes érzések mellett bűntudatot is érezhetsz. De semmi gond, a szexuális álmok többsége valami teljesen más jelentéssel bír.

A szexuális töltetű álmok nagy része teljesen eltérő tartalommal bír, mint amit álmodban láttál vagy csináltál. Míg egy fergeteges szeretkezésről álmodni, vagy akár az orgazmusig is eljutni alvás közben kellemes ébredést okoz, addig a szokásainktól eltérő szexszel álmodni rossz érzéseket kelt.

nő szexin banánt eszik

Fotó: Unsplash

Nézz magadba!

Felér egy önismereti utazással, amikor az álmaid jelentését próbálod megfejteni. Vizsgáld meg a párkapcsolatodat és a szexuális életedet. Ha nincs párod, akkor azt, hogy mire is vágysz valójában? Az erotikus tartalom az élet bármely területére utalhat, vedd végig, milyen problémáid vannak, hol kéne fejlődni, változtatni. Egyes álmaiddal a tudatalattid egész konkrét megoldást kínál a kérdéseidre, csak le kell fordítanod az álmok nyelvéről.

Szex egy expasival

Nem őt kívánod, főleg, ha régi viszonyról álmodtál. Valamiért az akkori korszakra utal az elméd, gondold végig, mi kapcsolódhat belőle a mostani párodhoz, a mostani életedhez. Ha több régi kapcsolat is felbukkan, meg kell találnod az összefüggést, esetleg valamin változtatnod kell az életben.

Szex a szülőkkel

Szörnyű érzés egy ilyen álomból ébredni! De ne keress erotikus tartalmat, inkább a bűntudatot jelzi. Keresd meg, mit kéne rendezni velük.

Szex nézőkkel

Attól függ, ki nézi… ha a szüleid, vagy egy olyan személy, akivel alá-fölé rendeltségi viszonyban vagy, az önállóságról, leválásról lehet szó. Ha állatok: a macska a szenvedély, a gyengédség szimbóluma, a kutya pedig maga a kapcsolat – idézd fel, mit csinál, és ebből következtess.

Homoerotikus szex

A kíváncsiságról, önmagad kereséséről szól. Valami hiányzik az életedből, esetleg több kreativitásra, változásra, vidámságra vágysz.

Keveredő nemek

Ha szerepcserében vagy a pároddal, vagy önmagad vagy egyszerre férfi és nő, akkor a nemi szerepekkel, a kapcsolatban, az életben való helyeddel kapcsolatban kell tisztáznod az érzéseidet.

Megcsalás

Ha megcsalod a párodat, az valaminek a hiányát jelzi – nem a szexben, de a kapcsolatban mindenképp. Az orgazmus nélküli szex ilyenkor azt jelzi, hogy nem bízol vagy az ő érzelmeiben, vagy a sajátodban.

Meztelen önmagad

Szeretnéd megmutatni azt, ki is vagy valójában. Nyitottabbá kell válnod, bátrabban felvállalni önmagadat, az érzéseidet. Keresd, hogy mi tesz ilyenné, és kövesd továbbra is az álmaidat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top