nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek jobban teszik, ha megpihennek

Menj szabadságra, a pénzügyeknek is jót tesz!

A hosszú, sötét tél és a nem éppen napsugaras tavasz után alig várjuk a nyarat. Három csillagjegynek mindenképp pihenésre van szüksége, utána minden jobban megy majd.

Nem muszáj egyből hosszú vakációra menned, most csak arra biztatunk, szakadj ki a mókuskerékből. Mielőtt itt a nyár, és te a tücsök és hangya meséjéből inkább a partiarcot választod, tedd rendbe az anyagi és hivatalos ügyeidet. Sokkal könnyebb szívvel mész nyaralni, és szeptemberre beérik a munkád gyümölcse is.

nyaralás tengerparton

Fotó: Unsplash

Skorpió (október 23. – november 21.)

Páratlan lendületben vagy a karrieredben, este és hétvégén sem bírsz leállni. De ez nem mehet így hónapokig, az egészséged és teljesítményed is rámegy egy idő után! Próbáld ki, hogy elengeded egy háromnapos hétvégére a melót. Masszíroztass, vagy biciklizz a természetben. Utána az eddiginél is jobban szárnyalni fogsz, és könnyebben mész el hosszabb időre, ha látod, nem lesz utána gond.

Bak (december 22. – január 19.)

Bizonyára megfigyelted már, mindig akkor vagy jobb a munkában, és a pénz is akkor áramlik feléd, ha jól érzed magad. Egyszerűen akkor teljesítesz jól, ha örömteli és fesztelen vagy, ennyi a titok! Engedd ki a gőzt rendszeresen, bármi is legyen, ami ellazít. Figyeld magad, hogy mikor vagy jobb, összeszedettebb, és azt vidd az életedbe rendszeresen, ami ilyen jó hatással van rád.

Vízöntő  (január 20. – február 18.)

Mivel általában nem érdekelnek a hétköznapi dolgok, mint például számlák és hivatalos ügyek – most annyira felgyülemlettek, hogy szinte pánikolsz. Semmi okod, csak kezdd el rendezni őket. Egy szabadnapot fordíts rá, hogy mindent rendezel, és egyszerűsíted a dolgaidat. Szinte újjászületsz, ahogy elfogynak a listáról a tennivalók. Egy jó vacsorával gratulálj magadnak, és nyugodtan tervezd a nyarat!

(via bustle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top