nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp 2021. június 7–13. – A csütörtöki újhold meglepő fordulatot hozhat

A csütörtöki újhold részleges napfogyatkozással jár együtt, ami mindössze 8%-os kitakarást jelent most.

A Hold földtávolban jár, így – bár pont a Nap és a Föld közé kerül – nem tudja teljesen kitakarni a Napot. Szerencsére. Ugyanis asztrológiailag a fogyatkozások cseppet sem vidám események. Valami, aminek ragyognia kellene, elsötétül.

Vajon neked mi mindent jelez a heti horoszkóp? Természetesen ezúttal is megtudhatod a legfontosabb részleteket és a várható fejleményeket. Érdemes előre felkészülni a legfontosabb változásokra, újdonságokra.

Heti horoszkóp

Meglepő fordulat jöhet (Fotó: Pixabay)

KOS – heti horoszkóp

Három részre osztható ez a heted. Az első harmadban a pénz beosztása körül forog minden gondolatod. Folyamatosan osztasz és szorzol. Jól teszed. Hiszen nagy a tét. De ez ne nyomasszon! Elegendő a józan paraszti ész. A hét közepén a csütörtöki újhold új kapcsolatokat és újfajta kommunikációs technikát hozhat neked. A részleges napfogyatkozástól nem kell tartanod, mert jelentéktelen a hatása. A hétvége a családodról szóljon! Szervezz közös programot velük. Egy születés-, vagy névnap jó ürügy lehet…

BIKA – heti horoszkóp

Kimondottan kedvezően indul a hét a te szempontodból. Rögzítsd azt az érzést, hogy minden rendben van! Vagy ha még nincs, akkor hamarosan rendben lesz. A csütörtöki újhold meglepő fordulatot hozhat neked: új pénzforrás nyílhat meg. Ám a részleges napfogyatkozás óvatosságra int. Meg kell fontolnod, hogy megéri-e, és az összes tényező előnyös-e a számodra. Amennyiben hétvégén utazol, legyél körültekintő, mert néhány kellemetlen fényszög kellemetlen körülményt ígér! Ettől függetlenül élvezheted…

IKREK – heti horoszkóp

Igaz, hogy a hét elején a józanságé, a hétvégén az érzelmeké a főszerep, de neked a csütörtöki újholdra kell fókuszálnod. Most részleges napfogyatkozás lesz, ami szerencsére csupán 8%-os. Ennek azért örülhetsz, mert nem mindegy számodra, hogy az Ikrek Nap mennyire fogy el. Ez szimbolikusan azt jelenti, hogy saját magad ellensége lehetsz, ha nem kapcsolsz, és nem változtatsz időben. A rád jellemző könnyedség nem járhat együtt felszínességgel és/vagy állhatatlansággal. Most legyél önmagaddal szigorú!

RÁK – heti horoszkóp

Saját érdekedben vedd észre, hogy kik az őszinte barátaid! Erre a hét elején remek esélyt mutatnak a bolygók. Nem kell mindenkivel haverkodnod, de szükséged van jóindulatú emberekre. A hét közepére rányomja bélyegét a csütörtöki részleges napfogyatkozás. Ez most neked kissé borús hangulatot hoz. Számíts arra, hogy irtó nehéz lesz optimistának maradnod! Közben tudd, hogy ez is elmúlik! Péntektől sokkal derűsebben fogod látni önmagadat, az életedet és a kapcsolatodat számodra fontos emberekkel.

OROSZLÁN – heti horoszkóp

Péntekig vihar előtti csendet érzékelhetsz. Úgy fogod érezni magad, mint a sprinter, aki a startpisztoly eldördülésére vár. Jogosan, mert pénteken lép be a Mars az Oroszlánba, ami felpörget téged. Hihetetlen energiákat tudsz innentől megmozgatni. Közben visszatér a lelkesedésed. De vigyázz, mert a Mars türelmetlenné, kapkodóvá és agresszívvá is tehet. Az agresszivitás nem bántalmazást jelent, hanem mások szempontjából erőszakosságot. Ügyelj rá, hogy senkire se erőltesd rá a véleményedet vagy az akaratodat!

SZŰZ – heti horoszkóp

Ez a hét egészen különleges égi jelenséggel lep meg téged: csütörtökön lesz újhold, ami részleges napfogyatkozással jár együtt. Örülj neki, hogy ez csak részleges (8%-os)! A napfogyatkozás akkor jön létre, amikor a Hold a Nap és a Föld közé kerül. Mivel most a Hold földtávolban jár, nem tudja teljesen kitakarni a Napot. Ez jó hír, mert a napfogyatkozás nem kedvező. A jövőd a tét. Csütörtökön szánj arra időt, hogy megtervezd, átértékeld a terveidet! A hétvégét töltsd a barátaiddal! Velük sokat tudsz nevetni…

MÉRLEG – heti horoszkóp

Bátran számíts a családodra! Ahogy te is szívesen segítesz nekik, ők hasonlóan viszonyulnak hozzád. Csak kérd őket! Ne feledd, hogy „Néma gyereknek üres a tarisznyája”! Nem várhatod el, hogy kitalálják, pontosan mire van szükséged. A csütörtöki újhold inspirálóan hathat rád. Ám a részleges napfogyatkozás „szépséghibát” jelent: sajnos a derűd nem lesz tökéletes. Meg kell dolgoznod érte. Hétvégén a víz dominancia könnyeket hozhat. Jó esetben ezek a meghatottság könnyei lesznek. Ne szégyelld!

SKORPIÓ – heti horoszkóp

A hét elején számtalan fura emberrel lesz dolgod. Meglepő, váratlan és szokatlan reakciókra számíts! De ne csinálj túl nagy ügyet belőle! Máskülönben feleslegesen felbosszantod magad. Csütörtökön az újhold, pénteken a Mars jegyváltása jelent változást. Előbbi kevésbé, utóbbi nagyobb hatással lesz rád. A Mars a munkahelyeden jelez konfliktust és/vagy rivalizálást. Mindenáron maradj ki ezekből! Szerencsére a hétvégéd vidámnak ígérkezik. Főleg, ha képes vagy elengedni a hét során felgyülemlett stresszt.

NYILAS – heti horoszkóp

Mindenki a csütörtöki napfogyatkozásról beszél. Tudnod kell, hogy ez újholdkor van, és most csupán részleges (8%-os). Az újhold új ismerősökkel ajándékoz meg téged. Viszont a napfogyatkozás szerint óvatosnak kell lenned velük. Valószínűleg egyikük nem olyan jóindulatú, mint ahogy mutatja. Neked kihívás az emberekkel kapcsolatos fenntartás. Ám most elengedhetetlen. Jó hír, hogy pénteken a Mars belép az Oroszlánba, ami lelkesítően hat rád. Innentől sokkal optimistább, energikusabb és mosolygósabb leszel.

Napi horoszkóp

Különleges vonzerő (Fotó: Pixabay)

BAK – heti horoszkóp

Egész héten ügyesen ellavírozol a különféle emberek, helyzetek és feladatok között. Bölcsen kívülállóként szemléled, hogy egyesek mennyi felesleges munkát csinálnak maguknak. Lassan leszoksz arról, hogy szólj nekik. Persze érdemes lenne észrevenned, hogy kik hallgatnak rád. Csütörtökön az újhold új kollégát vagy új segítséget hoz neked. A részleges napfogyatkozás óvatosságra int: adj időt magadnak és a másiknak is! Hétvégén óriási kihívás lesz egy konfliktus elkerülése. Térj ki a provokáció elől!

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Elvileg a csütörtöki újhold fellelkesít, és ötletekkel halmoz el. Azonban most az újhold együtt jár egy részleges napfogyatkozással, ami nem derít jó kedvre. Szerencsére ez most csak 8%-os napfogyatkozás, ami mégse katasztrófa. A napfogyatkozás az asztrológiában nem jó jel, mert a fényadó, az életadó „elsötétül”. Pénteken a Mars jegyet vált, ami számodra egy irritáló személy felbukkanását jelenti. Uralkodj magadon, és ne engedd, hogy bárki vagy bármi felhergeljen! Ez érvényes az egész hétvégére is…

HALAK – heti horoszkóp

Ennek a hétnek a fordulópontja a csütörtöki újhold, mert részleges napfogyatkozással jár együtt. Neked ez családi és/vagy ingatlanügyeket érint. Az újhold új lehetőségeket hoz. Ám a napfogyatkozás „légy a levesben”. Vagyis nem árt az éberség. Az is okos taktika, ha vársz pár napot, és később hozol döntést. Ez az újhold túl erős, túl intenzív. A hétvégédet megszépíti a Rák Hold és több kedves fényszög. Ez segít, hogy élvezhesd a kora nyarat. Egy-egy kisebb zápor sem veheti el a kedvedet és a lelkesedésedet.

Ez is érdekelhet nő az erdőben Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top