nlc.hu
Horoszkóp

Így hat rád a mai napfogyatkozás a horoszkóp alapján

Sorsfordító lehet a mai napfogyatkozás egyes csillagjegyeknek

A természetre és az egyénre is hatása van a napfogyatkozásnak. Hozhat drasztikus változást, de segítheti a megrekedt folyamatok előremozdulását, a megújulás energiájával.

A napfogyatkozás mindig különleges eseménynek számított, már az ókori asztrológiában is. Sokszor természeti csapásokkal, például földrengéssel, áradásokkal jártak együtt. A ma embereként viszont önmagadban szembesülhetsz a változással a június 10-i részleges napfogyatkozás alkalmából.

árnyak a tengerparton

Fotó: Unsplash

Kos (március 21. – április 19.)

A tanulás és kommunikáció területén támogat ez az időszak. Kezdj bele abba, mit már régóta szívesen tanulnál! Ha csak vágysz rá, de nem tudod pontosan merre menj: naplózz, elmélkedj, és megtalálod az utat.

Bika (április 20. – május 20.)

A pénzügyeidre lehet nem várt hatással a napfogyatkozás. Ne ijedj meg, csupán nézd át a bevételeidet, befektetéseidet és kiadásaidat. Hallgass a szakemberek tanácsaira, és időben változtatni tudsz, ha szükséges.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Számodra elbizonytalanodást, és önértékelési gondok jönnek képbe. Ne most keresd magad, és ne vágj új dolgokba. Csak nézd végig, hogyan fejlődtél mostanáig, és az elmúlt időszak tapasztalatait használd fel. Ezzel képes leszel megerősödni.

Rák (június 22. – július 22.)

A mentális egészséged a tét, helyezd magad most végre mások elé. Az ő lelkük helyett foglalkozz magaddal, térj vissza ahhoz a gyakorláshoz, amit egy ideje hanyagolsz. Meditáció, jóga, wellness – legyen időd magadra!

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az idei évben középpontban álltak az emberi kapcsolataid. Eddig nem jártál sikerrel, de most áttörés következik. Szorosabbra fűzheted az új barátokkal, és helyrehozhatod a régiekkel. Kezdd azokkal, akiket esetleg megbántottál, minden rendbe jön.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Munka és karrier terén voltak bizonytalanságaid, most helyére teheted a dolgokat. Tisztázd magadban, hogy váltani szeretnél-e, vagy a jelenlegi helyen másfelé lépni. Erre most megtalálod a választ, és egyértelművé válik a következő lépés is.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Elmélyedtél a spiritualitásban az utóbbi időben. De bizonytalan vagy, hogy merre menj tovább. Néha nehezen döntesz, viszont másoknak egyből tudod, hogyan segíts. Mi lenne, ha erre indulnál? Találd meg, hogy melyik módszer vonz, képezd magad gyógyítónak.

Skorpió (október 23. – november 21.)

A nyitás a kulcsszavad, amiben megerősít a napfogyatkozás. Anyagilag helyrejöttél, így komolyan gondolkozz el egy saját vállalkozáson, ami foglalkoztat jó ideje. A párkapcsolatodban pedig nyílj meg a társad felé, itt az ideje mélyebb intimitásnak. Mindkettőtöknek jót tesz!

Nyilas (november 22. – december 21.)

A romantikus kapcsolatok terén hoz izgalmat ez az időszak. Ha boldog szingliként élsz, most nagyobb boldogság vár: egy különleges személy lép az életedbe. Párkapcsolatban élőként pedig új szintre léptek, a közös jövőről is döntés születik.

Bak (december 22. – január 19.)

A munka terén csodásan teljesítesz, a magánéleted is rendezett. Azaz, most te következel! Az egészségeddel foglalkozz, hogy az év második felében is bírd az iramot. A napfogyatkozás energiája támogat, új szokásokat alakíthatsz ki. Nem lesz egyszerű, de hálás leszel magadnak.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Az állatöv nagy lázadójaként mindig újításokon töröd a fejed. De most olyan kreatív energiák kelnek életre, amiket meglovagolva belevághatsz egy rég várt léptékű projektbe. Tervezz, szervezz, hozd létre! A maradék időben szórakozz a szeretteiddel, jobban feltölt, mint bármikor.

Halak (február 19. – március 20.)

Az otthonod energiájának, a családi kapcsolatok megújításnak ideje következik. Szabadulj meg a nem kívánatos tárgyaktól, viszont a felszabaduló helyet add át az érzelmeknek. Szeretteiddel tisztázd a félreértéseket, kapcsolódj azokhoz, akikre nagyon kevés időd jutott.

(via elitedaily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top