nlc.hu
Horoszkóp
Heti holdhoroszkóp

Heti holdhoroszkóp 2021. június 16–22. – A fény ünnepe

Hétfőn hivatalosan is elkezdődik a csillagászati nyár. Ez a nap a nyári napforduló ünnepe.

Ezen a napon az északi féltekén a leghosszabb nappal és legrövidebb éjszaka. Ez az ünnep kezdetektől a fény és a világosság győzelmét jelentette sötétség és a halál felett.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

Heti holdhoroszkóp

Kéz a kézben (Fotó: Pixabay)

SZERDA – június 16.: Kora reggel a Szűzbe lép a növő Hold, ami kedvez a hajvágásnak, hajfestésnek és a tápláló bőrápolásnak. Most a hatóanyagok hatékonyabban épülnek be a bőrödbe. Ma a szobanövényeket átültetheted vagy oszthatod, csíráztathatsz, a kertben ültethetsz fát, bokrot.

CSÜTÖRTÖK – június 17.: Kertimunka-tilalom van ma érvényben. Még a Szűzben jár a Hold, és lassan közeledik a telihold, így egyre látványosabb eredményt érhetsz el a hatóanyagok, ásványi anyagok és vitaminok bevitelében. Akár a bőrödre, hajadra kened, akár megeszed, megiszod. Töltsd fel a szervezetedet minden jóval!

PÉNTEK – június 18.: Ma délelőtt a Hold átlép a levegős Mérlegbe. Eszerint a zene és a tánc magasabb rezgésszintre emel téged. Ezáltal nem csak a tested, de a lelked is felszabadul. Ebben a magasztos hangulatban sütött kenyér vagy sütemény rendkívül finom lesz. Ki ne hagyd!

SZOMBAT – június 19.: Mesés fényszögeket kap a Mérleg Hold, ami mesés hangulatot hoz neked (is). Jól teszed, ha a tegnapi magasztos hangulatot átmented mára. Szépítsd a környezetedet! Csinosítsd az otthonodat! A kertben ültess virágot, és fűszernövényt! A növő Hold gyors növekedést eredményez. Ma fodrászati tilalom van érvényben.

VASÁRNAP – június 20.: Kettévágja a mai napot a Hold kora délutáni jegyváltása. Délelőtt még a Mérlegben jár, ami szépítkezésről, otthon csinosításról és kertészkedésről szól. Délutántól a Skorpió Hold szentimentálisabb, érzelgősebb hangulatot hoz magával. Aktuálissá válik mindenféle vizes tevékenység: mosás, locsolás, hajmosás, felmosás, teázás stb.

HÉTFŐ – június 21.: A csillagászati nyár kezdetén a legrövidebb az éjszaka, és a leghosszabb a nappal. Az éjszaka napnyugtától napkeltéig tartó időszak, ami valamivel több, mint 8 óráig tart. Ám a sötétség ennél rövidebb ideig. Június 21 után a Nap pályája ereszkedni kezd, a nappalok pedig rövidülnek. Tény, hogy eleinte csak lassan, naponta néhány perccel.

KEDD – június 22.: A Skorpióban járó Hold aktuálissá tesz mindenféle vizes tevékenységet: mosás, hajmosás, felmosás, locsolás, öntözés. Telihold előtt még erősen nő a Hold, ami segíti a vízben oldott vitaminok, ásványi anyagok beépülését. Emiatt érdemes gyümölcs-, és zöldséglevet, vagy teát innod. Jót tesz testednek, lelkednek.

Erre figyelmeztet a heti holdnaptár

Heti holdhoroszkóp tábla 2021. 06. 16-22.

Heti holdhoroszkóp tábla 2021. 06. 16-22.

Heti holdhoroszkóp

Napfényben (Fotó: Pixabay)

 

Ez is érdekelhet barátok a tengerparton Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top