nlc.hu
Horoszkóp

Az Oroszlánnak jótékony oldala is van

Tedd teljessé a nyaradat, ha tűz jegyű vagy!

A nyár a móka, az utazás, a kalandok ideje. De a világ nem áll meg, és ha magaddal vannak gondjaid, azokat sem teheted félre három hónapig.

Fantasztikusan hangzik, hogy valaki egy teljes nyarat heverészéssel tölt, mondjuk egy egzotikus tengerparton. De valóban szerencsés? Az édes semmittevés jól hangzik ugyan, de nem tesz semmit az életedhez, fejlődésedhez. Inkább találd meg az utat, hogyan tudsz úgy kikapcsolódni, hogy azzal jót teszel – a világnak, és magadnak is.

tengerpart mosolygós

Fotó: Unsplash

Kos (március 21. – április 19.)

Sokan tekintenek rád példaképként, és te ezt büszkén tudomásul veszed. Ha olyan pluszt keresel az idei nyárra, ami miatt felnéznek rád, keress jótékony célt! Vállalj önkéntes munkát, vagy tegyél valami jót a közösségedért. Vigyél kirándulni egy csapat gyereket, vagy vásárolj be az időseknek. Roppant jól esik majd önmagadnak is, és csodás emléket szerzel másoknak.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Ha teheted, utazz el egy elmaradott térségbe, és tegyél jót az ott élőkért. Bár hasonló tevékenység tesz jót neked, mint a Kosnak, a cél esetedben más: túl sokat koncentrálsz önmagadra, és néha depresszióra is hajlamos vagy. Ha segítesz, és megérzed, ahogy jót teszel a világgal, két legyet ütsz egy csapásra. Kiélheted a szereplési vágyadat is, és rájössz: a világ jobbá tehető.

Nyilas (november 22. – december 21.)

A nagy kalandok helyett keress kis kalandot! Lehet, hogy ismét nekivágsz a világnak, de szentelj több időt a helyi emberek mindennapjainak, merülj bele egy idegenkultúrába, és lassulj le. Kapcsolódj az emberekhez és önmagadhoz is. Gyakran magad elől menekülsz az izgalmas eseményekbe, ideje békét kötnötök.

(via yourtango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top