nlc.hu
Horoszkóp

4 csillagjegy, aki sokszor csalódik

Ezek a csillagjegyek csalódnak a legtöbbször

Aki nem adja át magát az érzelmeknek, nem is csalódhat nagyot. De megéri óvakodni a szerelemtől?

Csak az tud igazán csalódni, akinek vannak érzelmei. Arról nem te tehetsz, ha őszintén, szenvedéllyel megéled gy kapcsolat mélységeit és magasságait, majd a társad úgy dönt, mégsem veled megy tovább az élet útján. Ha nem ő volt az igazi, el kell engedned, és újraépíteni magadat. A csalódások fájnak, és néha örökkévalónak tűnnek. De mindig tanulsz belőlük és fejlődsz általuk.

szomorú lány virágokkal

Fotó: Unsplash

Ikrek (május 21. – június 21.)

Nagyon könnyen belehabarodsz az elbűvölő idegenbe, és mindenben (pozitív) jelet látsz. Fejben tovább szövöd a történetet, és arra is hajlamos vagy, hogy megtörténtként kezeled az ábrándjaidat. A valóságban sajnos ezek az emberek nem biztos, hogy ugyanúgy gondolkoznak kettőtökről. De ne add fel az álmokat, jön majd az igazi.

Rák (június 22. – július 22.)

Nincs olyan párkapcsolat, amibe ne úgy vágnál bele, hogy ez most az örök szerelem. Az első perctől kezdve beleadsz mindent, és megosztod a legmélyebb érzéseidet. Nincsenek titkaid a szerelmed előtt, és sajnos ezzel néhányan visszaéltek már. Örülj neki, hogy mindig tudsz bízni, ez csodás tulajdonság! Hamarosan viszonzásra találnak az érzéseid.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Szeretsz mindent kézben tartani, és a párkapcsolatok terén is így van. Úgy érzed, minden a legnagyobb rendben van, hiszen te szervezed a kettőtök életét, miként is lehetne máshogy? Ekkor érkezik a hideg zuhany… A párod közel sem gondolja tökéletesnek a viszonyt. A kezedből kicsúszik a gyeplő, nem te irányítasz. Ez számodra dupla csalódás, de tanulj belőle, és legyél újra önmagad!

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Kedves, különleges és vonzó személyednek nehéz ellenállni. Szívesen benne vagy a flörtben, de nehezen megy az elköteleződés. Te a saját csapdádba esel időnként. Addig húzod a kapcsolatot, míg a másik megunja, és lelép. Itt van a bökkenő: te addigra belé szeretsz. Vállald az érzelmeidet, mert így elszalaszthatod azt, akit neked szánt a sors. Kockáztass, anélkül nincs nyereség.

(via relrules)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top