nlc.hu
Horoszkóp

Oroszlánként engedd játszani a belső gyermeket

Próbálj ki valami újat ezen a nyáron, a horoszkópod szerint

Minden nyár csodákat rejt. A vízpart varázsa, a meleg estékben rejlő lehetőségek nyárról nyárra kínálják magukat – idén próbálj ki valami újat!

A nyári időszakban sem számít, ha otthonülő vagy, de az sem gond, ha úgy véled: neked nincs új a nap alatt. A világ csupa meglepetés, és hidd el, mindig csak tágul az univerzum. Te is találsz benne valamit, ami számodra újdonság, ne félj belevágni.

busz tengerparton

Fotó: Unsplash

Kos (március 21. – április 19.)

A fizikai kihívások örömmel töltenek el, és azt is tudod, hogy kiváló vezető vagy. Szervezz strand foci csapatot, szerezz új barátokat. Koronázd meg érmével is, örök élmény lesz mindenkinek.

Bika (április 20. – május 20.)

A természet zöldje nyugtat és felfrissít, és enni is imádsz. Még nem késő saját zöldségeket termeszteni, akár az erkélyen is. Főzz belőlük valami újdonságot, és hívj mellé barátokat. Minden egyben, ami boldogságot okoz.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Duma, buli, száguldás: csábítóan hangzik, ugye? Pakolj be egy kabrióba három szuper barátodat, és jó adag pikniknek valót. Fedezz fel velük ismeretlen tájakat, és nevessetek rengeteget!

Rák (június 22. – július 22.)

A kézművesség a belső béke és csend záloga. Keress nyári tematikát, és ünnepeld a születésnapodat a szeretteiddel: ezúttal te adj ajándékot nekik. 

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Nagy szenvedéllyel éled ki a kreativitásodat, de most egy kicsit engedj utat a belső gyermeknek is. Válts játékos üzemmódba: menj kalandparkba, és ne félj kacagni vagy sikítani, ha az izgalom a tetőfokára hág.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Tökéletes rendet és rendszert tartani fárasztó dolog, adj pihenőt magadnak. Rajongasz az állatokért, menj hát egy csendes órán az állatkertbe. Sétálj, lélegezz, és nyugodtan beszélj hozzájuk – terápiaként hat.

Holnap folytatjuk!

(via bustle)

Ez is érdekelhet szerelmespár tengerparton nyári szerelmi horoszkóp Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top