nlc.hu
Horoszkóp

Ha Bak vagy, szervezz felejthetetlen családi bulit

Ezt próbáld ki idén nyáron, a horoszkópod szerint!

A nyár a legrövidebb évszak – legalábbis annak tűnik. Annyi mindent szeretnénk belezsúfolni, hogy pillanatok alatt vége a három hónapnak. Lassulj le, és élvezd.

Van, aki szerint rövid az élet, és jó dolgokkal, jó társaságban valóban repül az idő. De nyáron is lelassulhatsz, és a legmagasabb fokozat mellett főleg jól fog esni egy kis elmélkedés. Szívd magadba a nyár ízeit, illatait, vezess naplót, nyomtass fényképeket. Majd vidd magaddal a borús hónapokra, hidd el, képes feltölteni jövő júniusig.

sup nővel hegyi tavon

Fotó: Unsplash

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A barátaiddal és kedveseddel töltött békés napok töltenek fel a legjobban. Pár napos tóparti pihenő egy nem látott vidéken, SUP túrával összekötve: üdítő színfoltja lesz a nyaradnak.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Tudjuk, hogy szereted magad kipróbálni! Fogd a legjobb barátodat, és vágjatok neki egy hűsítő erdei gyalogtúrának. Ha a kempingezést fontolgatod egy ideje, keress egy tengerszemet, ahol sátrat verhettek.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Az igazi szabadság számodra az, ahova a repülő visz el. Most már bátrabban utazhatsz, válassz egy izgalmas, de szokatlan úti célt, a Baltikum csodákat rejt.

Bak (december 22. – január 19.)

Hozz össze végre egy igazi családi grillpartit, amire évek óta vágysz! Készíts meghívót, pácolj napokon át, és élvezd hajnalig a fantasztikus családi történeteket. Fotózz, jegyzetelj a következő generációnak.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Világmegváltó terveidet kezdd kicsiben. Menj el önkéntesnek egy nemzeti parkba, vagy olyan szervezethez, ahol bajba esett állatokon segíthetsz. A jótékonyság minden évszakban szuper.

Halak (február 19. – március 20.)

Szereted a művészetet, és nagyon jól esik töltekezni önmagad társaságában. Miért ne tanulnál meg játszani egy hangszeren? A fuvola, vagy a hegedű hangja egy üres kastélypark nyári hajnalán, romantikus álmaid netovábbja lehet.

(via bustle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top