nlc.hu
Horoszkóp

Így nyaral a Kos, az Oroszlán és a Nyilas

Így lesz tökéletes a vakációd, ha tűz jegyű vagy

A tüzes jegyek szenvedélyes életet élnek, független, erős személyiségek. Ha közéjük tartozol, így tervezd a nyár hátralévő részét.

Mindenkinek van bakancslistája, a három csillagjegy egyikeként pedig bizonyára határozott céljaid is. Ha Nyilas vagy, meg sem állnál legszívesebben a világ végéig, Kosként másokat is simán oda vezetsz. Oroszlánként pedig, ha odaértetek, jól megünnepelteted magad. De hol és hogyan is lesz ez a hatalmas buli?

buli a tóban

Fotó: Unsplash

Kos (március 21. – április 19.)

A hosszú utak, túrák kapcsolnak ki. A kihívás a jelszó, az ismeretlen pedig az izgalom. A legjobban akkor jársz (és persze a szerelmed, vagy a társaság), ha olyan úti célt tűzöl ki, ahol más is van. Az út végén mondjuk egy tengerparti bár, ahol vidáman kifújhatjátok magatokat.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Szóval, hol is legyen az a buli? Igazából bárhol, ahol társaság, barátok vannak, és jó zene szól. Ahol hajnalig lehet szórakozni, anélkül, hogy zavarnátok bárkit is. Egy hatalmas, medencés villa, vagy egy elhagyatott tengerpart. Szervezd meg, hívd el őket – és éltesd magad!

Nyilas (november 22. – december 21.)

Bárhová szívesen indulsz, ahol nem jártál még. A körülmények, a hőmérséklet sem számít, a lényeg: a kaland. Pénztárcád aktuális állásának megfelelően feltalálod és szívesen látod magad a föld bármely országában. Imádod megélni a helyiek ritmusát, rengeteg élményt hozol haza a szeretteidnek is a világ minden tájáról.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top