nlc.hu
Horoszkóp

Így nyaral a Bika, a Szűz és a Bak

Íme az álomnyaralás föld jegyűeknek

Ha föld jegyű párodat lepnéd meg utazással, vedd figyelembe: ő szeret előre tervezni, és imádja a kényeztetést.

Ha nem egyezik a csillagjegyed a párodéval – ami nem feltétlenül baj… – akkor mindkettőtök igényeit számításba kell venni. Mindig akad olyan kompromisszumos megoldás, amiből tökéletes vakáció sül ki. Szeressétek egymást, a problémákat pedig engedjétek el, legalább a nyaralás napjaira!

hajókázás a dzsungelben

Fotó: Unsplash

Bika (április 20. – május 20.)

Mindenképp menj biztosra, és mindenképp engedd meg magadnak a luxust! Sokat teszel másokért, most rajtad a sor, hogy kényeztesd magad. Olyan helyre menj, ahol nagyon finom ételek, kényelmes szállás vár. Ha tengerpartra mész, legyen medence a szállodában is. Masszázs, pedikűr, manikűr: minden napodba iktass valami szépítő-lazító programot.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Különleges, nem zsúfolt helyre vágysz. Ahol megérint a történelem, a hangulat, és ahol tanulhatsz is az utazásból, nem csupán kikapcsolódsz. Vidéki angol tengerpartok és dombságok, vagy egy dél-francia körút. Az sem baj, ha kicsi helyi múzeumok mutatják be az ottani életet. Vegyülj el a helyiek között, készülj pár mondattal az anyanyelvükön: ez mindenhol bejön, és te is imádni fogod.

Bak (december 22. – január 19.)

A természet közelsége számít igazán. Olyan helyre menj, ahol ez lehetséges: kirándulás, túra is. Távoli egzotikus vidékek, ahol a strand után megnézheted az őserdőt. Vagy olyan szigetek, ahol túrabiciklivel jutsz le a strandra a hegyről. A barangolás és a sportteljesítmény ezeken a helyen egész évre feltölt, és sokkal jobb eredményeket érsz el a munkában is, a kiadós vakáció után.

via

Ez is érdekelhet szakítás Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top