nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp

Heti holdhoroszkóp 2021. június 30. – július 6. – A fogyó hold segít a fogyásban

Június végén, július elején éjjel a csillagos égre nézve láthatod a fogyó Holdat, ami „c” formájával mutatja, hogy csökken. A holdhoroszkóp szerint ez segít neked abban, hogy azt csökkentsd, amit aktuálisan szeretnél: testsúlyodat, szervezeted méregterheltségét stb.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

Heti holdhoroszkóp

Holdtánc (Fotó: Pixabay)

SZERDA – június 30.: A mai a tegnapi nap mása: a vizes Halakban jár a Hold, ami aktuálissá tesz mindenféle vizes tevékenységet: mosás, hajmosás, felmosás, locsolás, öntözés. Telihold után járunk, ami a fogyó Hold. Ez rendkívül sokat segít neked a szennyeződésektől megszabadulni. A régiek tudták, hogy most kevesebb mosóporral jobb eredményt lehet elérni mosáskor.

CSÜTÖRTÖK – július 1.: Új hónap, új kezdet, új vágyak, új tervek. Július első napján hajnalban a Kos Hold pont az újítás jegye. A Kosba átlépő Hold aktivitást, türelmetlenséget és versenyszellemet hoz, ami inkább sportra és karrierépítésre alkalmas. Keress kihívásokat, célokat, és csinálj terveket!

PÉNTEK – július 2.: Még mindig a Kosban jár a Hold. Eszerint olyan feladatokat válassz, amit rövid idő alatt meg tudsz csinálni! Nem lesz se kedved, se türelmed hosszabb koncentrációhoz. Süthetsz, befőzhetsz, de ne nagy mennyiségben! Mára fogászati tilalom van érvényben.

SZOMBAT – július 3.: Ma csak délután vált jegyet a Hold. Szóval a délelőtt még aktivitásra, sportra alkalmas idő. Délután már a Bika Hold kényelmet és kényeztetést hoz. Kissé ellustulsz és lelassulsz. Hétvégén ez nem csoda. Sőt, időszerű. Nyugodtan lustálkodj! Ne erőltess semmit, ami nem esik jól! Fogászati tilalom van.

VASÁRNAP – július 4.: A Bika Hold szépítkezésre alkalmas. A fogyó Hold kedvez az arc-, és bőrtisztításnak. Ilyenkor könnyebb mindenféle szennyeződéstől megszabadítanod a pórusaidat. Egy hosszabb szellőztetéssel és ágynemű szellőztetéssel a rossz szagoktól szabadulhatsz meg. Még ma is fogászati tilalom van. Most az alsó fogsorra vonatkozóan.

HÉTFŐ – július 5.: A mai nap a tegnapi hasonmása: egész nap a Bikában jár a Hold, ami kedvez az arc- és bőrtisztításnak, szellőztetésnek. Érdemes ma gyantáztatnod, illetve peelinget használnod. Mindig fogyó Holdkor szőrteleníts, ha tartós eredményre vágysz! Viszont ma se menj fogorvoshoz! Csak akkor, ha égetően fontos!

KEDD – július 6.: Hajnalban az Ikrekbe lép a Hold, és szeles időt hozhat. Ez a szél 2 dologra jó: 1. Kitisztítja a levegőt. 2. Új dolgokat fúj be. Ezek szimbolikusak. Vagyis használhatod arra, hogy a szél segítsen kifújni az elavultat, és befújja helyébe az újat. Kizárólag rajtad múlik, hogy ez mit érint. Félelem nélkül, nyitottan állj hozzá a változáshoz, és könnyebb lesz az egész!

Erre figyelmeztet a heti holdnaptár

Heti holdhoroszkóp tábla 2021. 06. 30-07. 06.

Heti holdhoroszkóp tábla 2021. 06. 30-07. 06.

 

Heti holdhoroszkóp

Holdcsónak (Fotó: Pixabay)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top