nlc.hu
Horoszkóp

5 jel, hogy boszorkány lakozik benned

Boszorkány vagy? Ismerd fel a jeleit!

Furcsa dolgok történnek veled egy ideje. Lehet, hogy boszorkányos képességeid vannak? Ezek a jelek segítenek beazonosítani.

A jó boszorkányok, akárcsak az angyalok, köztünk vannak. Míg az angyalok éteri lények, jelenlétük csak érezhető, és a levegő elemhez kötődnek, addig a boszorkányok különleges képességgel bíró emberek. Ők a természethez, a föld elemhez állnak közel, de céljuk közös: segíteni az embereken, és jobbá tenni a világot.

nők a természetben

Fotó: Unsplash

1. Megálmodod a jövőt

Gyakran előfordul veled, hogy az álmaidban látott képek, érzések megelevenednek. Lehetséges, hogy még ennél konkrétabb dolgokat is megálmodsz néha. Ezzel akár dolgozhatsz is: a tudatos álom fejleszthető.

2. Megérzed az energiákat

Ismeretlen térbe, lakásba lépve egyből megérzed, milyen energiák vannak jelen. A rossz energiáktól akár a fejed is megfájdul, vagy egyenesen el kell menned. Az emberi hangulatokat is ugyanilyen érzékenységgel érzékeled. Akár idegen emberek esetében is észleled a másik lelki, vagy testi fájdalmát és örömét.

3. Otthon vagy a természetes orvoslásban

Régóta érdekel a gyógynövények, természetes anyagok titka. Ásványokat használsz, és sokat olvasol népi gyógymódokról, a világ minden tájáról.

4. Imádod a természetet

És nem csak, mint turista, de mindig kapcsolódsz a Föld anyához, amikor a természetben vagy. Feltöltődsz tőle és vigyázol is rá. A környezetvédelem számodra magától értetődő, hiszen élő egységben vagy az univerzummal.

5. Kapcsolat az ártatlan lelkekkel

A kisgyerekek és az állatok mindig szimpatikusnak találnak, vonzódnak hozzád. De nem csak ők, hanem a szellemek és az angyalok is. Ez utóbbiak sokszor keresztezik utadat, és időnként kapcsolatba lépnek veled.

(via awarenessact)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top