nlc.hu
Horoszkóp

Ismerd meg 4 csillagjegy játszmáit

Ne hagyd, hogy ez a 4 csillagjegy összetörje a szívedet!

Mindenkinek van árnyoldala. Ezek a csillagjegyek sem azért mennek bele a párkapcsolatba, hogy akarattal bántsák a másikat.

Ismerd meg négy csillagjegy szerelmi játszmáját. Ettől még részt vehetsz a kalandban, de kezeld helyén a dolgokat. Hátha te képes leszel az állást a magad javára fordítani!

mérges nő hervadt rózsacsokorral

Fotó: Unsplash

Kos: látványos unalom

Fellobban, és úgy érzed: ő a világ közepe neked. Majd pár hét múlva szörnyen unatkozik. Próbálod kizökkenteni, ő pedig megsértődik, és végül szakít veled. Hagyj több időt az ismerkedésre, ha Kossal randizol. Sokan csalódnak mellette ugyanígy. Nem vigasz, de hidd el: az elhamarkodott kapcsolatokban őt is éri fájdalom.

Rák: lekicsinylő viselkedés

Egy ponton nem érzi elég jónak a másikat. Közli veled, hogy nem vagy alkalmas a családalapításra, amivel földbe döngöli az önbizalmadat. Pedig ő sem tökéletes, és nem talál olyat, aki tökéletes – együtt kell formálódnotok. Ne bízz benne, ha pár óra ismeretség után arról győzköd, hogy titeket egymásnak teremtett a sors.

Szűz: távozás szó nélkül

Természetes, hogy az ember egyedül is szeretne lenni. A kapcsolat elején, de még a legszenvedélyesebb időkben is. Viszont az roppant bántó, ha szó nélkül eltűnik a másik elől. A Szűznek helyre kell tenni a gondolatait, de te túl sokat agyal! Ha nem tudod, miért szakít veled, az fájdalmat okoz, és feldolgozni, tanulni is nehéz belőle. Legalább ennyit írj meg neki.

Nyilas: önző viselkedés

Tisztában vagy vele, hogy egy kalandorral randizol. De ha nem von be a döntéseibe, esetleg nélküled vág neki az útnak, az végzetes lehet. Ha pedig nem is gondolt rá, hogy magával vigyen, az végképp összetöri a szívedet. Fogadjunk, hogy nem is érti, mi a bajod… Oszd ki jól, hadd gondolkozzon el az utazás alatt!

(via thoughtcatalog)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top