nlc.hu
Horoszkóp
Elviselhetetlen csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek a legelviselhetetlenebbek, ha felidegesíted őket

Ezekkel a csillagjegyekkel jobb, ha óvatos vagy, mert ha egyszer felidegesíted őket, kő kövön nem marad!

Vannak, akiknek a hátán fát is lehetne vágni, annyira nyugodt természetűek, amíg másokat nem nagy művészet felidegesíteni. Ez a 4 csillagjegy seperc alatt felkapja a vizet.

Kos

A Kosok híresek a makacsságukról, és arról, hogy meg vannak győződve: minden csakis úgy lehet jó, ahogy ők elképzelik. Ha támadt egy olyan gondolatod, hogy elmagyarázd egy Kosnak, hogy valami, amit ő csinált, nem jó, esetleg hibázott, akkor a legjobb, ha fedezékbe vonulsz. A Kos nem rejti véka alá az érzelmeit, így érdemes kétszer is átgondolnod, miként is add az érzékeny Kos tudtára, amit szeretnél.

Könnyen felidegesíthető csillagjegyek

Vigyázz velük, ha felidegesíted őket! (Fotó: Getty Images)

Bika

A Bika makacs és forrófejű, még véletlen se provokáld. Nagyon könnyen dühbe gurul, gyakran bosszankodik a legapróbb dolgokon is, így nem ritka az sem, hogy szinte egész nap morgolódik valamin. Amikor azonban igazán feldühítik, akkor azt egészen biztos, hogy mások is észre is fogja venni a környezete. Ha egy Bika haragos, akkor feltekeri a hangerőt, de amilyen gyorsan jött, olyan hirtelen el is száll a dühe.

Oroszlán

A tökéletességre törekvő Oroszlán nagyon nehezen viseli a kritikát, az igazságtalanságot, így ezekkel lehet leginkább kihozni a sodrából. Ez a csillagjegy kifejezetten domináns, így ne is számíts rá, hogy ha vitába keveredsz vele, visszavonulót fúj. Biztos, hogy ragaszkodni fog az álláspontjához, és arra is képes, hogy a vita hevében olyan dolgokat mondjon, amivel megbánt.

Skorpió

A heves természetű és önfejű Skorpiók esetében nagyon találó a csillagjegyet szimbolizáló állat, amelyik csípésére biztosan emlékezni fogsz. A Skorpiók nem csak szavakkal, a tetteikkel is tudnak bántani, így érdemes vigyázni azzal, mikor, mit mondasz nekik, mert könnyen magukra veszik, és támadásba lendülnek. Ismerik a gyenge pontodat, és ezt a tudást nem haboznak használni.

via

Tudj meg még többet a csillagjegyekről!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top