nlc.hu
Horoszkóp

Íme a 4 legvonzóbb férfi csillagjegy

Lehetetlen ellenállni ezeknek a csillagjegyeknek

Őket tartják a nők a legvonzóbb férfinak, de talán nem véletlen. Kiváló adottságaikon túl tisztelik, és szeretik a másik nem képviselőit.

Mindig voltak körülrajongott emberek, mindkét nem részéről. De mi a titkuk? Szerencsés külsejük, kellemes természetük biztosan közrejátszik. A kisugárzásuk pedig egyértelműen: a pozitív hozzáállás, kedvesség, tisztelet pedig egyértelműen vonzóvá teszi őket.

jóképű férfi a strandon

Fotó: Unsplash

Kos (március 21. – április 19.)

Először figyelmességével, udvariassággal tűnik ki a többiek közül. Aztán kiderül: valóban figyel rád. A Kos nem csak meghallgat, de figyel is rád. Megjegyzi a vágyaidat, majd előrukkol az apró kedvességekkel. Szereti tudni, hogy boldog vagy mellette, a szerettei jólléte fontos feladat számára. Mindemellett érzékeny és érzéki szerető.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Izgalmas és eredeti figura, de nem mondható romantikusnak, vagy igazi lovagias alkatnak. Nehezen mutatja ki az érzéseit, de közben olyan módon mutatja meg neked a világot, ahogyan még senki más. Amikor bűvkörébe kerülsz, elkezd hozzád alkalmazkodni, sőt előtérbe is helyez. Mindig különc marad, aki mellett soha nem unatkozol.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Magabiztos, erős és férfias – még akkor is elképzeled magad mellette, ha éppenséggel párkapcsolatban élsz. Nagyon lehengerlő személyiség, rendkívüli vonzerővel. Elvárja, hogy rajongj érte, cserébe a fele királyságát adja szíve királynőjének. Szereti a csillogást, a luxust, a figyelmet: de te leszel mindennek a koronaékköve.

Rák (június 22. – július 22.)

A klasszikus romantikával lesz vonzóvá sokak számára. Szeret rajongani érted, és elvárja, hogy újból és újból meg kelljen hódítania szíve hölgyét. Az udvarlás az ő terepe, később, a párkapcsolatban is. Igazi támogató, segítő, gyengéd partner. Néha túl hevesek az érzelmei, és túl érzékeny – de ez sokak szemében még vonzóbbá teszi. Végtelenül empatikus társad, szeretőd és barátod is lesz egyben.

(via astrologynews)

Ez is érdekelhet csók Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top