nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegy párosok, akik biztosan szakítanak

Ezek a csillagjegyek inkább kerüljék el egymást

Vannak olyan párosok, akik mágnesként vonzzák egymást, hogy őrült szerelemben teljesedjen be a kapcsolatuk – aztán viharos kapcsolattá válva, gyorsan véget is érjen.

Nem minden végzetes vonzalomból lesz hosszú, romantikus szerelem. Egyes csillagjegyek hiába kezdenek kapcsolatba, hosszú távon nem működik a dolog, az ígéretes kezdetek ellenére. Természetesen mindenki a saját hibájából tanul, és a fejlődéshez kell a bukás is. Ha pedig minden körülmény ellenére sikerül megdolgozni a kapcsolatért: ti lehettek a fantasztikus kivétel, ami erősíti a szabályt!

férfi és nő páros szemei

Fotó: Unsplash

Ikrek és Bak: ellentétek vonzalmában

Nincs még egy páros, akik ennyire ellentétei egymásnak. Az Ikrek könnyed, spontán és szabad, a Bak a szabályok rabja, ragaszkodó és rigolyás. Nagyon erős a vonzalom köztük, szexuálisan soha nem tapasztalt magaslatokat élnek át együtt. De amint hétköznapi dolgokban kell együttműködni, kiderül: nem megy nekik.

Rák és Vízöntő: nincs közös jövő

Érzékeny, érzelmes szerelmes a Rák, aki egyből házasságot, családot vizionál. A Vízöntő viszont megfullad egy ilyen kapcsolatban, ő csak akkor képes maradni, ha kap elég teret. Hasonló az érdeklődésük, remek beszélgetéseik vannak, és szexuálisan is hatalmas összhang van kettejük között. De a Vízöntő szabadulni akar a Rák béklyóiból.

Szűz és Halak: értelem az érzelem ellen

A gyakorlatias Szűz mindig kemény kritikával illeti a társát, amivel összetöri a túlérzékeny Halak szívét. Persze őt sem kell félteni, imádja a drámát, és manipulálni próbálja a kedvesét is. Az ő kettősükben a Halak álomvilága csap össze a Szűz végletes racionalitásával: szinte lehetetlen a harmónia.

Kos és Bika: két dudás egy csárdában

Az akaratos Kos és makacs Bika párosa az első perctől kezdve összecsapásokat eredményez. A kapcsolat elején még teret hagynak egymásnak, és gyakran végződik a békülés hatalmas, szenvedélyes szeretkezésben. De amint halványulnak az érzelmek, marad a vita, veszekedés. Egyik sem enged, nem ismerik be a hibákat. Hamar elmérgesedik a viszony, majd csúnya véget ér.

(via astrology)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top