nlc.hu
Horoszkóp

3 jel, hogy megbízható ember a társad

Innen tudhatod, hogy megbízható párra találtál

Ha bizonyos számodra, hogy megtaláltad azt az embert, akit őszintén szeretsz és megbízhatsz benne, csak egy dolgod van: vigyázz a kivételes kapcsolatra.

Főleg, ha eddig nehezen talált rád a szerelem, hajlamos vagy bárkiben az igazit látni. De valóban megbízható a társad? Nem fog megbántani, elhagyni, kikacsintgatni a kapcsolatból? Három jel megmutatja neked, hogy őszinte, megbízható társ áll melletted.

férfi felemeli a nőt

Fotó: Unsplash

1. Nem akar többnek látszani

Mindenkinek vannak gyengéi, és azokat néha szívesen fedi el, hogy előnyösebb képet mutasson magáról. Ha a párod nem rejtegeti a negatív vonásait, beszél a nehézségekről is, minden rendben van. Ha nem akar másnak, többnek látszani, hogy meghódítson, és téged is úgy fogad el, ahogy vagy, ez az első jó jel.

2. Olyat ígér, amit be is tart

A kapcsolat elején egyesek szeretnek ígérgetni, csodás életet, örök szerelmet. Már az önmagában gyanús, ha valaki ezt előre lefekteti a másik elé. Pláne, ha ennél jóval kisebb ígéreteit nem teljesíti. Az őszinte, megbízható társ nem ígér fűt-fát. Csupán olyan dolgokat, amit képes betartani, és ehhez tartja is magát.

3. Képes az önzetlenségre

Figyeld az apró jeleket. Ha látsz tőle olyat, hogy felsegít egy idős embert az ajtón, vagy felveszi egy kisgyerek babakocsiból kieső játékát, önzetlenül segítő személlyel van dolgod. Később azt is tapasztalod, hogy támogat, jó tanácsokkal lát el, és nem akar visszafogni. Ebből már teljesen biztos lehetsz: jószívű és megbízható társra leltél, aki tudja, mi a jó és a rossz.

via

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top