Horoszkóp

Minden csillagjegyben ott lapul a jóság

Mindenki rendelkezik pozitív tulajdonságokkal, mindenkiben ott rejtőzik a jóság, még akkor is, ha ez nem mindenkor látható a többiek számára. A horoszkóp ugyanakkor felfedi a csillagjegyek legjobb és legszebb tulajdonságát. Vajon mi lehet a tiéd?

Alapvetően mindenkiben ott lakozik a nemeslelkűség, miközben a rossz szokások és tulajdonságok az idő múlásával gyarapodnak. Alighanem mindenki hallott már ehhez hasonló okosságokat, ám mindez akkor azt jelentené, hogy idővel a „tisztaságot” nagyítóval kell keresni mindenkiben? Mai világunkban, amikor az ellenségeskedés, a félelem, a bizalmatlanság, az elkeseredettség uralja a mindennapokat, maradt-e még valami, ami reményt adhatna, hogy az emberek alapvetően jók és szeretetre méltóak? Természetesen nincs minden veszve, hiszen minden csillagjegyben ott lakozik a jóság. Vajon benned mi lehet ez az igazán pozitív tulajdonság? A horoszkóp választ ad a kérdésre.

Kos

Kos jegyűként nagyon sokszor igyekszel mások kedvében járni. Nem csupán harcos vagy, hanem a szeretet is átitat, örömmel veszed, ha új ismerősökkel bővülhet a köröd, s igyekszel minden lehetőséget megadni nekik. Mi a legüdvözítőbb tulajdonság, amit nyújtani tudsz? A barátság szent számodra, hűséges vagy a barátaidhoz, s mindig a legtöbbet teszed értük.

Bika

Bika jegyűként aranyszíved van, amit mindenkor próbálsz nemes dolgokra használni. Különböző eszmék élharcosa vagy, foglalkoztat az emberiség helyzete, s ha fontos pozícióba neveznek ki, igyekszel meghálálni a hozzád fűzött reményeket. A legfontosabb, amit a világ számára nyújthatsz, a megbízhatóságod, a kitartásod és a becsületességed.

Ikrek

Ikrek jegyűként nem áll messze tőled a nemeslelkűség, s igyekszel alkalmazkodni a többiekhez, már amennyire lehetséges. Nagyon szereted az állatokat, viszont a szabadságodat is, ezért csak ritkán veszed körbe magadat velük. Sok benned az emberek iránti szeretet is, viszont aki nem méltó a barátságodra, nem adod neki a bizalmadat, ami adott helyzetben a lehető legjobb döntés.

Rák

Rák jegyűként a jóság, a józanság, a spirituális gondolkodás jellemez téged, ám csupán addig, amíg az történik, amit szeretnél. Időnként „légüres térben” éled a mindennapjaidat, ahol nincs bocsánat annak, aki hibát követ el. Ez mindaddig remekül működik, amíg kontrollálni tudod a dolgokat. Hódolsz a önzetlenségnek, ám ennek is megvan a feltétele.

Oroszlán

Oroszlán jegyűként melegséget és kedvességet árasztasz, ami elegendő, hogy a feszültségeket oldhasd a jelentéteddel, és békét csempéssz magad köré. Törődsz a szeretteiddel, s jóságoddal a barátaidat is megajándékozod. Otthonod nyitva áll mindenki előtt, s valóban, hozzád igazi öröm látogatóba menni.

Szűz

Szűz jegyűként bár olykor furcsának tűnhetsz mások szemében, üdvös is tudsz lenni, ha éppen nem vagy „szem előtt”. Maximalista emberként ezt arra használod, hogy a szeretteidnek valami különlegeset szervezel, mint például remek partit. Ez már önmagában izgalommal tölt el, s igyekszel gondoskodni róla, hogy mindenki jól érezze magát.

Minden csillagjegyben ott lapul a jóság (Fotó: iStock)

Mérleg

Mérleg jegyűként leginkább saját magaddal szemben vagy nemes lelkű. Jó érzés számodra, ha a bankszámládon nagy összeg lakozik, amiből remek ajándékokat vásárolhatsz magadnak. Minél több ajándékkal leped meg magad, annál boldogabb vagy. Persze ez nem jelenti, hogy a környezetedre sosem gondolnál. Értük is megteszel minden tőled telhetőt.

Skorpió

A nemes lelkű Skorpió… Regénynek beillő cím, de a természetedhez nem igazán illik ez a jelző. Te inkább lehajtasz egy marék rozsdás szöget, minthogy süssél egy tepsi muffint. Ugyanakkor nagyszerű hallgatóság vagy, nem mellesleg rendkívül becsületes. Akiben igazán bízol és fontos a számodra, sosem hagynád cserben. Ez pedig igen pozitív tulajdonságod.

Nyilas

Nyilas jegyűként remek a humorod, nagyon szereted a társaságot, de mégsem mindig lehet érteni téged. Időként előfordulhat, hogy még a barátaidat is halálra rémiszted, egyszerűen azért, mert egyedül akarsz maradni. Meglepődnek, amikor partira hívod őket magadhoz, aztán kisvártatva legszívesebben hazaküldenéd őket. Pedig nélküled nincs jó buli.

Bak

Ha valaki a nemeslelkűségedet akarja megkérdőjelezni, Bak jegyűként mindent megteszel, hogy ezt a rólad kialkotott képet csírájában elfojtsd, nehogy rontsa a renomédat. Azt szeretnéd, ha mindenki úgy gondolna rád, mint erős egyéniségre és példaképre. Ez azonban a látszat, élvezed az üdvösséget, de nem szeretnéd, hogy mások tudjanak róla.

Vízöntő

Vízöntő jegyűként a jóság benned olyasmit jelent, mint felnevelni a gyerekeidet, humánusként tekinteni magadra, s ha lehetséges, letagadni a hibákat. Mégis a nemeslelkűség jellemez téged, hiszen önkéntes munkákat vállalsz, segíted, támogatod a körülötted élőket. Előbb adsz, minthogy elfogadj másoktól.

Halak

Halak jegyűként szerinted a bőségesen terített asztal mindent megold… Leginkább a családod és a barátok körében érzed elemedben magad, s boldoggá tesz, ha minél több embernek örömteli perceket okozhatsz. A nemeslelkűség megvan benned, s ez leginkább a családias hangulatot árasztó törekvéseidben jelenik meg.

(via your tango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top